PhantomSnake Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #11 Tekrardan teşekkür ederim BERWAR emeğine, bana ayırdığın vaktine. Sistemi toplarsam oradan da sana teşekkürlerimi iletirim inşallah. Görüşmek üzere kendine iyi bak.
Tekrardan teşekkür ederim BERWAR emeğine, bana ayırdığın vaktine. Sistemi toplarsam oradan da sana teşekkürlerimi iletirim inşallah. Görüşmek üzere kendine iyi bak.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.583 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #12 Şimdiden hayırlı olsun, siteye kullanıcı incelemeler kısmına bilgisayarın ve parçaların fotosu atarsın artık.
Şimdiden hayırlı olsun, siteye kullanıcı incelemeler kısmına bilgisayarın ve parçaların fotosu atarsın artık.
PhantomSnake Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #13 Atarım tabi seve seve ne demek altınada "BERWAR Önderliğinde" diye not bile düşerim ne de olsa senin sayende toplayacağım. =)
Atarım tabi seve seve ne demek altınada "BERWAR Önderliğinde" diye not bile düşerim ne de olsa senin sayende toplayacağım. =)
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.583 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #14 Beni ön plana çıkarmana gerek yok, sistemini topla sıkıntı değil.
PhantomSnake Hectopat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2016 #15 Tamamdır o zaman Pazartesi yola koyulurum Allah'ın izniyle =)