A asburo Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #1 Steam'dan aldığım CS:GO bilgisayarı yeniden başlatıyor. Ne yaptıysam olmadı. GTA V, FIFA 18, BF 1 gibi oyunlarda herhangi bir sorun olmazken CS:GO'yu açınca PC donuyor, restart atıyor. Sisitemim; MSI GTX 1050 Ti FX 8300 MSI 970 Gamıng High Power 750W 8 GB Kingston HyperX RAM Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2017
Steam'dan aldığım CS:GO bilgisayarı yeniden başlatıyor. Ne yaptıysam olmadı. GTA V, FIFA 18, BF 1 gibi oyunlarda herhangi bir sorun olmazken CS:GO'yu açınca PC donuyor, restart atıyor. Sisitemim; MSI GTX 1050 Ti FX 8300 MSI 970 Gamıng High Power 750W 8 GB Kingston HyperX RAM
mba Kilopat Katılım 22 Şubat 2016 Mesajlar 654 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2017 #2 CS:GO çok fazla işlemci üzerine çalıştığı için bu sorun olabilir bence. Kendi düşüncem tabii.
A asburo Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2018 #3 cevabınız için teşekkürler işlemcim yetersizmi yani ??
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2018 #4 mba dedi: CS:GO çok fazla işlemci üzerine çalıştığı için bu sorun olabilir bence. Kendi düşüncem tabii. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. FX 8300 CS:GO oynatamayacak kadar güçsüz bir işlemci değil. @Jira @BERWAR @Nazım Paşa
mba dedi: CS:GO çok fazla işlemci üzerine çalıştığı için bu sorun olabilir bence. Kendi düşüncem tabii. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. FX 8300 CS:GO oynatamayacak kadar güçsüz bir işlemci değil. @Jira @BERWAR @Nazım Paşa
A asburo Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2018 #5 teşekkürler ozaman bu sıkıntı nede oluyor
C CanSaribal Kilopat Katılım 12 Kasım 2013 Mesajlar 319 4 Ocak 2018 #6 Oyunu yeniden kurmayı, Steam' i yeniden kurmayı denediniz mi? Oyunu veya Steam' i kurarken bir sürücü-program çakışması olmuş olabilir.
Oyunu yeniden kurmayı, Steam' i yeniden kurmayı denediniz mi? Oyunu veya Steam' i kurarken bir sürücü-program çakışması olmuş olabilir.
A asburo Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #7 CanSaribal dedi: Oyunu yeniden kurmayı, Steam' i yeniden kurmayı denediniz mi? Oyunu veya Steam' i kurarken bir sürücü-program çakışması olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... denedim ama gene aynısı maalesef
CanSaribal dedi: Oyunu yeniden kurmayı, Steam' i yeniden kurmayı denediniz mi? Oyunu veya Steam' i kurarken bir sürücü-program çakışması olmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... denedim ama gene aynısı maalesef
Reno Kilopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 477 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2018 #8 CS:GO'da kullandığınız grafik ayarlarının resmini atar mısınız?
A asburo Hectopat Katılım 12 Nisan 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #9 hem hepsini en yüksekde denedim hemde en düşük bir fayda etmedi tam ekran modu pencereli mod nafile çoklu cpuyu devre dışı bıraktım gene olmadı
hem hepsini en yüksekde denedim hemde en düşük bir fayda etmedi tam ekran modu pencereli mod nafile çoklu cpuyu devre dışı bıraktım gene olmadı