MELİH KIZILCIK Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2018 #1 Sistemim şöyle: İşlemci= AMD FX8300 3.3 GHz Ekran Kartı = Geforce GTX 950 RAM = 8 GB Ben bu sistem ile Battlefield1'i en düşük ayarda, kasmadan oynayabilir miyim? İnternetten baktığımda tam net cevap alamadım bide sizlere sormak istedim, şimdiden teşekkürler.
Sistemim şöyle: İşlemci= AMD FX8300 3.3 GHz Ekran Kartı = Geforce GTX 950 RAM = 8 GB Ben bu sistem ile Battlefield1'i en düşük ayarda, kasmadan oynayabilir miyim? İnternetten baktığımda tam net cevap alamadım bide sizlere sormak istedim, şimdiden teşekkürler.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 27 Ocak 2018 #2 Akıcı bir şekilde oynatır. Performans testlerine Youtube'dan bakabilirsiniz.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 27 Ocak 2018 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 GB RAM yüzünden anlık takılmalar yaşayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 8 GB RAM yüzünden anlık takılmalar yaşayabilirsin.