FX 8300 ve GTX 970 İkinci El Sistem + Ekipmanlar Alınır mı?

Sistemi ve ekipmanları almak mantıklı mı ?

• Sadece ekipmanlar alınabilir

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    9

rickytuto

Hectopat
Daha fazla  
Bir ikinci el alışveriş sitesinde aşağıdaki şekilde bir sistem buldum:

• Gigabyte GTX970 4GB ekran kartı
  • FX 8300 işlemci
  • 8 GB 1600 MHz
  • Asus 970 Pro Gaming Aura anakart
  • Corsair carbide 100R camlı kasa
  • Corsair 600w 80+ güç kaynağı
  • 500 GB harddisk

Genel olarak sistem özellikleri böyle. Fiyatı ise 1800 TL. Ayrıca ekstra olarak 2 ekipman daha var:
  • Logitech G810 klavye 250 TL
  • Logitech G633 kulaklık 250 TL

Sizce bu sistem veya bu ekipmanlar bu fiyatlara alınır mı? Elden görüp de alacağım için kontrol edebilirim sıkıntılı bir şey görünmüyor şu an için gayet temiz duruyor her şey. En büyük sıkıntım anakart ile ilgili ufak bir araştırma yaptım ve AM3 soket DDR3 olduğunu gördüm. Yani ileriye dönük değil. Sistemle ve ekipmanlarla ilgili her türlü görüşünüze açığım. Şimdiden yardımcı olmayı deneyen herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat güzel bir sorunu yoksa gayet alınabilir ve günümüz oyunları için tatmin eder nitelikte bir sistem.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Fiyatı son olarak sistem + ekipmanlar toplu olarak 1900 tlye anlaştık. Bir aksilik çıkmazsa yarın kontrol edip alıcam

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Yoğunluk sebebiyle buraya yazamadım anca fırsat bulabildim. Sistemi aldım fakat henüz bir monitörüm olmadığı için deneme fırsatım olmadı. Sadece kısa süreli tv ile kullandım. Elimdeki laptopu satıp üstüne para ekleyip monitör alacağım. Sistemde sıkıntı yok. Şimdi kafama takılan iki soru var:
1. Monitör olarak çok güzel bir model buldum: Dell S2417dg. 2 bin tl fiyata çok güzel özellikler sunuyor. Fakat sistemim 2k monitör ile tatmin edici şekilde kullanılır mı? Yüksek çözünürlüğü çok seviyorum ve 24" bir monitörde full hd çözünürlüğün düşük geleceğini düşünüyorum. 144 hzler de 24" ten başlıyor. Sizce bu 2k monitörü almalı mıyım?
2. İşlemcime oc yapmak istiyorum. Sistemi satın aldığım arkadaşın dediğine göre intel stok soğutucu varmış elinde onun fanını amd uyumlu olacak şekilde değiştirmiş. Ben pek bişey anlamadım bu durumdan ama böyle bir soğutucu varmış. Overclock işini detaylı öğrenip yapıcam fakat sizce maksimum kaç dereceye çıkmalı? Veya böyle bi soğutucuyla hiç bulaşmıyım mı oc işine? Gta V oyununa bayılıyorum ve bu işlemcinin ocsiz olarak yetersiz kalacağını söylüyorlar.
Vakit ayırıp okuyan cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

970 4GB işini hala görür ancak FX 8300 ne kadar O.C yaparsan yap 2K çözünürlükte seni tatmin edeceğini sanmıyorum. Bu arada sistemi çok ucuza kapatmışsın. 300TL'lik işlemci 2000TL'lik monitöre az gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…