Merhaba arkadaşlar, bundan önce bir APU sistem toplamayı düşünüyordum, çevremden çok tepki geldi, kime sorduysam o paraya daha iyisi toplanır dediler, ben de vazgeçtim. Alternatif olarak 15 gün içerisinde bu sistemi toplamayı düşünüyorum, sistem de GTA5 - Shadow of Mordor - COD ADW gibi oyunları oynayacağım, bu sistemi toplarsam 5 sene daha sistem toplamayı düşünmüyorum.
Sistemim hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, özelliklede kasanın güç kaynağı yeterlimidir? 80+ sertifikalı diye 550watt yeterli diye düşündüm?
5 sene boyunca hiç upgrade yapmayı düşünmüyorum. Overclock yapmayacağım için soğutucu seçmedim. Belki soğutucu dandik çıkarsa bi Cooler Master soğutucu alırım upgrade olarak. @MF @Recep Baltaş @Silinen üye
İlk önce AMD seçerek hatayı baştan yapıyorsun. AMD seçen biriyim ve piş-ma-nım!
FX serisi eskidi artık, AM3+ soket vefat etti. AM4 çıkarsa artık 2016'da, o zaman ona bakarız.
Bu bütçede SSD'ye yer vermemen gerek. Ayrıca seçilen SSD gayet berbat bir üründür. SSD bir ihtiyaç değildir. Sonraya ertele.
SSD ÇIKARIP 2 TB'lık Harddisk Takabilirsin AMD Stok Fanları Ses Çıkartır O Yüzden Başka Bir Soğutucu Seçtik ve Sen Gürültüye Dyanabiliyorsan İşlemci Soğutucusunu Sistemden Çıkarıp Amd Stok
Fanını Kullanabilirsin...