FX 8300 ve R7 240 Sistem

neeoon

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben 1500-1800 TL'lik bir bilgisayar toplattırdım fakat bu sistemin parçalarının kalitesini size sormak istedim. Bana toplanan bilgisayar şu şekilde :

Hyperx Fury 8 GB DRR3 1866 MHz RAM
AMD FX -8300 işlemci
Thermaltake' in 500 w kasası TT-500NL2NK-A modeli
MSI R7 240 ekran kartı
970A-G43 MSI Anakartı
SSD Samsung State Drive 750 EVO 250 GB

HDD ise henüz eklenmemiş durumda.
Bu sistemi topladı adam ben karışmadım sizin fikirlerinizi görmek istiyorum. Sizce sistem üzerinde oynama yapılmalı mı ? Yoksa daha sonra ekran kartını v.s. değiştirerek performans artısı sağlana bilir mi ? Açıkçası ben ekran kartına güvenmiyorum sistemin diğer parçaları bana göre güzeller yinede size sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç alma derim.
Sinerjiden şöyle birşey toplayabilirsin.
  • i3 6100
  • Msi H110M Pro-Vd
  • RX 460 Ekran kartı
  • WD Cav. Blue 1TB- Veya yerine bir SSD
  • Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz DDR4 Ram
  • Aerocool GT Black Advanced Ed. 500W Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni pc topluyorsaniz intel tabanlı bir sistem toplamaya çalışın. Batuhan arkadaşın söylediği sistem daha iyi.

Kusura bakmayın yanlış başlık türünden dolayı cevap veremedim. Başka bir hesap açtım yazabilmek için.
Elimdeki ekran kartı hariç sistem iyi değil mi yani adam bana amd nin daha iyi olacağını söyledi çünkü.

Anladım o zaman bu bilgisayarı veren adamdan i3 6100 tabanlı sistemi isteyeceğim. SAĞOLUN

aslında 1800 liraya i3 6098p li süper bir sistem toplamıştım ama ''bu bilgisayarı veren adamdan'' sözünü görünce taslağı sildim.

Hiç alma derim.
Sinerjiden şöyle birşey toplayabilirsin.
  • i3 6100
  • Msi H110M Pro-Vd
  • RX 460 Ekran kartı
  • WD Cav. Blue 1TB- Veya yerine bir SSD
  • Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz DDR4 Ram
  • Aerocool GT Black Advanced Ed. 500W Kasa
Like atmam 1.33 saniye sürdü

O bilgisayarı veren tornacı, senin paranı yemek istiyor sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…