KS KS FurkHAN kılıç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #11 atakan7474 dedi: FX işlemci alma o işlemcinin performansı i3 6100' ün gerisinde çoğu oyunda. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: FX işlemci alma o işlemcinin performansı i3 6100' ün gerisinde çoğu oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Değişiyor aslında. Bu testte ama i3 6100 almaya karar verdim. Siz hangi ekran kartini önerirsiniz peki 3'ü arasından? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2016
atakan7474 dedi: FX işlemci alma o işlemcinin performansı i3 6100' ün gerisinde çoğu oyunda. Genişletmek için tıkla... atakan7474 dedi: FX işlemci alma o işlemcinin performansı i3 6100' ün gerisinde çoğu oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Değişiyor aslında. Bu testte ama i3 6100 almaya karar verdim. Siz hangi ekran kartini önerirsiniz peki 3'ü arasından?
AMD LOVE Hectopat Katılım 4 Ağustos 2016 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #12 İntel'ci kokusu seziyorum. Kardeşim sen bana bütçeni yaz ben sana yapabildiğimin en iyisini yapayım ona göre karar ver. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2016
İntel'ci kokusu seziyorum. Kardeşim sen bana bütçeni yaz ben sana yapabildiğimin en iyisini yapayım ona göre karar ver.
KS KS FurkHAN kılıç Hectopat Katılım 5 Temmuz 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #13 AMD LOVE dedi: İntelci kokusu seziyorum. Kardeşim sen bana bütçeni yaz ben sana yapabildiğimin en iyisini yapayım ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Ya işlemci için max 450 500 lira ekran kartı da öyle 450 ya da 500. Digerleri ne de 700 lira duşuyo işte. 8350'yi uygun fiyata bulabilsem duşünmeden alırım ama yok maalesef. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2016
AMD LOVE dedi: İntelci kokusu seziyorum. Kardeşim sen bana bütçeni yaz ben sana yapabildiğimin en iyisini yapayım ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Ya işlemci için max 450 500 lira ekran kartı da öyle 450 ya da 500. Digerleri ne de 700 lira duşuyo işte. 8350'yi uygun fiyata bulabilsem duşünmeden alırım ama yok maalesef.
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2016 #14 AMD LOVE dedi: İntel'ci kokusu seziyorum. Kardeşim sen bana bütçeni yaz ben sana yapabildiğimin en iyisini yapayım ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... AMD Fan'ı kokusu var havada.
AMD LOVE dedi: İntel'ci kokusu seziyorum. Kardeşim sen bana bütçeni yaz ben sana yapabildiğimin en iyisini yapayım ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... AMD Fan'ı kokusu var havada.
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #15 Sanırım bazı arkadaşların görme problemi var testlerde i3 6100' ün bariz önde olduğunu göremiyorlar üstünede fanboy damgası yiyoruz .
Sanırım bazı arkadaşların görme problemi var testlerde i3 6100' ün bariz önde olduğunu göremiyorlar üstünede fanboy damgası yiyoruz .
RamazanAydın Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 307 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #16 atakan7474 dedi: Sanırım bazı arkadaşların görme problemi var testlerde i3 6100' ün bariz önde olduğunu göremiyorlar üstünede fanboy damgası yiyoruz . Genişletmek için tıkla... Dün gece sırf Amd fanboyu arkadaşa bunu anlatmak için çabaladım durdum ama Nuh diyor Peygamber demiyor.
atakan7474 dedi: Sanırım bazı arkadaşların görme problemi var testlerde i3 6100' ün bariz önde olduğunu göremiyorlar üstünede fanboy damgası yiyoruz . Genişletmek için tıkla... Dün gece sırf Amd fanboyu arkadaşa bunu anlatmak için çabaladım durdum ama Nuh diyor Peygamber demiyor.