FX 8300 vs i5 4460?

cetinov

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi arkadaşlar? Oyun için kullanıcağım. Directx 12'de hangisi daha iyi performans verir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen biraz artıyor ise mutlaka bunu al:

Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci (772)

Bence fx-8350 al. 10 bencmarkın 7sinde önde. Tabi biraz yazılımsal olaylar da var.

4590'a çıkabilirim en fazla. 8350' yi stok fanla kullanabilir miyim? Soğutucuyu yaza alabiliceğim. FX 8300 turbosuyla 8350'nin hızına çıkabiliyor galiba.

8350'yi de turbo yaparak yine fark açarsın ama. Stok fan da fazla zorlamassan(OC yapmazsan)biraz yeter ama yinede sağlama al sonradan.

Ben 4460 öneriyorum. Çünkü güçlü olan 4 çekirdekli yapısı, az güç tüketmesi, az ısınması, daha yeni teknoloji olması gibi bir çok artısı var. Directx 12 ile intel işlemciler gücünü daha'da artıracak. Çok çekirdek desteği gelse bile fx serisi eskidi. Yani gücü yetmiyor ve daha eski teknolojilere uyumlu kaldı. Yani yeni teknolojiler çıktığı zaman intel üstün olduğu yarışta üstün kalmaya devam edecek.

Anladım, İntel alacağım. 4590 alsam kaç FPS fark eder? Aralarında 50tl var, değer mi sizce? Anakart hangisini alsam karar veremedim.

Anladım, 4460 ile 4590' ın var mı testleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…