bkraykt Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar bu sorunu bir türlü çözemedim. Ekran kartim GTX 970. Sebebi nedir? BIOS'u default ayarlara çektim olmadi, yüksek performasa ayarli. Sicakliklar 50-60 derece arasi degişiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2021
Arkadaşlar bu sorunu bir türlü çözemedim. Ekran kartim GTX 970. Sebebi nedir? BIOS'u default ayarlara çektim olmadi, yüksek performasa ayarli. Sicakliklar 50-60 derece arasi degişiyor.
KS KS bkraykt Femtopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #11 Penetrator God dedi: MSI Afterburner ile çalıştığı GHz beraber çekip atarsan daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapıcam msi afterburner var ghz nasil gösteriliyor bilmiyorum Penetrator God dedi: MSI Afterburner ile çalıştığı GHz beraber çekip atarsan daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... . Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: MSI Afterburner ile çalıştığı GHz beraber çekip atarsan daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasil yapıcam msi afterburner var ghz nasil gösteriliyor bilmiyorum Penetrator God dedi: MSI Afterburner ile çalıştığı GHz beraber çekip atarsan daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... .