FX 8320 1.37 GHz'de Çalışıyor

JusTechies

Decapat
Arkadaşlar merhaba ilk önce size sistem özelliklerinden bahsedeyim;
  • GTX 1050 Ti ekran kartı
  • FX 8320 işlemci
  • GTX 970 gaming anakart
Şimdi bahsetmek istediğim olay şu bunlar benim BIOS ayarların otomatik olarak bu halde OC yapmak istemiyorum ama işlemcimden performans alamıyorum. 1.37 GHz hızında çalışıyor ve oyunlarda çok donma FPS droplar yiyorum bunu engellemek için hangi ayarları değiştirmem gerekiyor?

BIOS en güncel sürümü mevcuttur bir yerde Adjust CPU FBS Frequency'i yükseltmek sorunu çözermiş diye okudum fakat 200'den başka sayı olmadığı için yüseltemiyorum. Bu konu hakkında fikri olan varsa benimle paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Msi Afterburner veya aida64 indirip oyun esnasinda ss atarmisin.
Bahsettiğin programlardan tam anlamıyorum fakat hw monitor iş görür sanırım bu fortnite da ultra ayarlarda shadow kapalı sonuçlar

Dosya Ekleri

• 20181124_211317-min.jpg
    735,1 KB · Görüntüleme: 69
  • 20181124_211250-min.jpg
    864 KB · Görüntüleme: 79
Bu iş görmez. Çünkü oyunu aşşağıya indirdiğin an değerler değişir anında. Msi Afterburner kullanımı zor değil.
Sorunu çözdüm bios ayarlarından maximum ghz'ı 2.5 yaptım anakartın üstündenki switch'i aktif ettim ettim şuan 2.5 ghz alıyorum hiç bir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…