FX 8320 3.70 GHz'den 4.19 GHz'e overclock yapılırsa sorun olur mu?

mr.Harddisk

Centipat
RAM
16 GB CORSAİR VENGEANCE (2x8)
Ekran kartı
RX 580 8gb
Anakart
MSİ 970A-G46
İşlemci
AMD FX 8320 3.70 GHZ
Anakartım MSI 970A-G46 Auto da işlemci frekansını 3.70 GHz'ye ayarlıyor (normal hızı) ben overclock geniu 2 modunu kullanarak BIOS'tan işlemci frekans ayarını 18.5'e ayarladım ve 4.19 GHz oldu. Hiçbir program açık değilken %6 kullanım gösteriyor, yaptığım şeyin bir zararı olur mu? (Sıvı soğutma var tek bloklu.)

Genel olarak Star Wars Battlefronty 2 RDR2 vb. oyunlar oynuyorum en fazla Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Anakartım MSI 970A-G46 Auto da işlemci frekansını 3.70 GHz'ye ayarlıyor (normal hızı) ben overclock geniu 2 modunu kullanarak BIOS'tan işlemci frekans ayarını 18.5'e ayarladım ve 4.19 GHz oldu. Hiçbir program açık değilken %6 kullanım gösteriyor, yaptığım şeyin bir zararı olur mu? (sıvı soğutma var tek bloklu.)

Genel olarak Star Wars battlefronty 2 RDR2 vb. oyunlar oynuyorum en fazla cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Soğuyorsa sorun olmaz kullanabilirsin.

Kankam soğutucun yeterliyse sorun olmaz ama işlemci AM3+ soketli bulabiliceğini sanmıyorum ama iyi bir sıvı soğutucu ya da bulabilirseniz Noctua markasının güçlü bir hava soğutucusunu alırsanız istediğiğniz over clok u yapabilirsiniz

İşlemciyi Custom sıvı soğutma yöntemi ile 10.2GHz'e çıkaran var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kankam soğutucun yeterliyse sorun olmaz ama işlemci AM3+ soketli bulabiliceğini sanmıyorum ama iyi bir sıvı soğutucu ya da bulabilirseniz Noctua markasının güçlü bir hava soğutucusunu alırsanız istediğiğniz over clok u yapabilirsiniz.

İşlemciyi Custom sıvı soğutma yöntemi ile 10.2GHz'e çıkaran var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temaltake in arkalı önlü fanı olanbi sıvı soğutma kullanıyorum şu anda 4.8 GHz ile 5.1 GHz alıyorum ve anormal bir ısı artışı yok yüksek kalite grafikli oyunlarda FPS değerimde ufak bir artış bile oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı