FX 8320 Bilgisayar Yükseltme

bestmaybird

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese.

Halihazırda AMD tabanlı bir bilgisayarım mevcut. Ancak artık istediğim performansı alamadığım için, upgrade etme fikri oluştu kafamda.

Şu anki bilgisayarımın parçaları şu şekilde:

Ekran kartım HD 7850 2 GB, 256 bit.

Buna ek olarak bir de SSD'im mevcut. Ekran kartımdan memnun olduğumdan ve çok da bütçemi sarsmak istemediğimden, yenilemeyi düşünmüyorum.

Dün bir arkadaşımla konuyu tartışırken şu üç parçayı satın alarak upgrade yapmaya karar verdim:

9dM1ao.png

Anakart: Asus Z170-A Atx
İşlemci: Intel I5 7600 veya Core i7-7700K
RAM: Kingston DDR4 2400 Ghz 16 GB HyperX Fury Black.

Yorum ve önerilerinizi paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Şimdiden hem teşekkür ederim hem de bayramınızın son gününü kutlarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 7600 veya 7700k almana gerek yok, 6700k ile 7700k arasındaki FPS farkı 3-4 zaten 6700k'i tercih et. parçalar oldukça güzel. Şimdiden hayırlı olsun

Bence işlemcin yeterli performans veriyor yani upgrade yapmana gerek yok. Çünkü İ5 7600 Fx 8320'den sadece %10 daha performanslı. Üstelik iş Render performansına gelince çok daha da iyi performans veriyor. Ama İ7 alacak paran var ise Ryzen bir sistem alman daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı