torcak1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2017 #1 Bugün CPU-Z adlı programı indirdim ve işlemcimin çekirdek hızının ara ara 3.5 GHz'den 1.4'e düştüğünü fark ettim. Bunun olması normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum Core Temp 23 derece gösteriyor. Dosya Ekleri Screenshot_15.png 15,1 KB · Görüntüleme: 210 Screenshot_14.png 14,9 KB · Görüntüleme: 210 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2017
Bugün CPU-Z adlı programı indirdim ve işlemcimin çekirdek hızının ara ara 3.5 GHz'den 1.4'e düştüğünü fark ettim. Bunun olması normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Sıcaklıktan olduğunu düşünmüyorum Core Temp 23 derece gösteriyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2017 #2 Boştayken o hızlara düşmesi normaldir. Hız düşüşü hangi durumlarda meydana geliyor?
torcak1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2017 #3 BERWAR dedi: Boştayken o hızlara düşmesi normaldir. Hız düşüşü hangi durumlarda meydana geliyor? Genişletmek için tıkla... Evet boştayken oluyor. Oyun oynarken falan bakamıyorum.
BERWAR dedi: Boştayken o hızlara düşmesi normaldir. Hız düşüşü hangi durumlarda meydana geliyor? Genişletmek için tıkla... Evet boştayken oluyor. Oyun oynarken falan bakamıyorum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2017 #4 Boştayken stok frekansının altında değerlerde seyretmesi normal bir durum.
Alpi350 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 2.097 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2017 #5 Mobilde işlemciyi sürekli olarak üst frekansta çalışmasını sağlayabiliyorsun. Masaüstü versiyonunda da bu özellik mevcuttu yanılmıyorsam.
Mobilde işlemciyi sürekli olarak üst frekansta çalışmasını sağlayabiliyorsun. Masaüstü versiyonunda da bu özellik mevcuttu yanılmıyorsam.