A ahmet3896 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #1 CS:GO adlı oyundan kaç FPS alırım merak ediyorum. Sistem: İşlemci: AMD FX 8320 Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450 RAM: 4 GB Corsair. Anakart: MSI GM-P21 7641.
CS:GO adlı oyundan kaç FPS alırım merak ediyorum. Sistem: İşlemci: AMD FX 8320 Ekran kartı: AMD Radeon HD 5450 RAM: 4 GB Corsair. Anakart: MSI GM-P21 7641.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.236 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #2 Hocam aşağı yukarı bu değerlere yakın olur alacağınz FPS. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam aşağı yukarı bu değerlere yakın olur alacağınz FPS. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
A ahmet3896 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 oduncu_yılmaz dedi: Hocam aşağı yukarı bu değerlere yakın olur alacağınz FPS. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de benim ekran kartımda bayağı bir o.c var soğutma taktım üstüne 60 alabilir miyim sizce.
oduncu_yılmaz dedi: Hocam aşağı yukarı bu değerlere yakın olur alacağınz FPS. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de benim ekran kartımda bayağı bir o.c var soğutma taktım üstüne 60 alabilir miyim sizce.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.236 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 ahmet3896 dedi: Bir de benim ekran kartımda bayağı bir o.c var soğutma taktım üstüne 60 alabilir miyim sizce. Genişletmek için tıkla... Bence bu değerlerin pek üstünde olmaz alacağınız değerler.
ahmet3896 dedi: Bir de benim ekran kartımda bayağı bir o.c var soğutma taktım üstüne 60 alabilir miyim sizce. Genişletmek için tıkla... Bence bu değerlerin pek üstünde olmaz alacağınız değerler.
A ahmet3896 Femtopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 oduncu_yılmaz dedi: Bence bu değerlerin pek üstünde olmaz alacağınız değerler. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartı 200 TL vb bir fiyat yapıyor üzerine çok miktar koymadan CS:GO'yu iyi oynayan ekran kartı var mıdır?
oduncu_yılmaz dedi: Bence bu değerlerin pek üstünde olmaz alacağınız değerler. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartı 200 TL vb bir fiyat yapıyor üzerine çok miktar koymadan CS:GO'yu iyi oynayan ekran kartı var mıdır?