FX 8320 İçin ekran kartı tavsiyesi

Hiç kullanmadığınız için nvidianın kaliteli bir kartını kullanın ve ileriki dönem için yapacağınız seçimler içinde bir fikriniz olur amd aldıkdan sonrada keşke nvidiayıda bir test etseydim demezsiniz. Gtx1060 kararınızı destkliyorum şahsen ama marka olarak "kişisel önerim" msi yada asus.

Teşekkür ederim hocam. Evet ben de msı veya asus alacağım zaten. Para elime geçmedi daha geçsin burada da paylaşacağım görselleri. Msı'ın ışıklandırma olayı hoşuma gitmedi değil ama sadece ışıklandırma için de fazladan 100 tl gibi bir miktar verilir mi bilemem . Aslın da ışıklandırma işlerini seven biriyim yani aldığım da pişman olacağımı sanmıyorum. Ama şuan karar verdim, bütçemi aşmayacak şekilde nvidia bir kart düşünüyorum. Msı'ın gaming serisi 1060 modeli 11xxx tl araların da geziyor. Vatan dan baktım asus gtx 1060 3gb 1050 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Yani okadar da fark yok aslın da ama nedense msı daha göze şık geliyor .

Gtx 1060 gayet iyi ama bakınca Rx 480 daha ucuz ve dx 12 destekli oyunlarda geçiyor.20 fps fark görmedim testlerde ama Ben olsam Gtx 1060'ın 3 gb modeli yerine Rx 480'in 8 GB lık modelini alırdım.

Arkadaşlar sanırım kararımı verdim Sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum güzel bir kart gibi duruyor. Hem 3gb gibi bir sıkıntısı da yok Alacağım kart msı rx 480 gaming x 8gb modelidir. İnşallah bu hafta içinde para elime ulaşırsa hemen siparişimi vereceğim, şimdi en ucuz nerede onu araştırıyorum.
Msı Rx 480

Bence en doğru karar bir de yanına viewsonic 2257 alırsan çok iyi olur
Monitör sıkıntım neyse ki yok yoksa ekran kartı bile zor alacağım emin olun. Tercihimin kötü olmadığını düşünüyorum. Fps meraklısı biri değilimdir, ama arada video render'ları falan yapıyorum kısa kısa.

Arkadaşlar şimdi gezerken şunu gördüm. Sizce bu modelde nasıl ? Şahsen beğenmedim değil.
https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RX480-O8G-GAMING/

Tamam hocam şimdilik msı alacağım kesin ama artık nvidia'mı yoksa rx'mi bilemiyorum . İçimden bir ses nvidia al diyor ama bakacağım icabına, hele para elime ulaşsın.

Bugün msı gtx 1060 gaming x 6gb modelini sipariş verdim. Pazartesiye elime ulaşır galiba. Ayrıca kartın normal fiyatı 1470 tl gibi bir fiyatı vardı. İndirim varmış 1300 tl'ye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…