FX 8320 İçin ekran kartı tavsiyesi

GTX1060 6G almayacaksan, kesinlikle RX480 8G modelini tercih etmelisiniz zira, GTX1060 3G GPU olarak kırpılmış vaziyette ayrıca 3GB VRAM size sıkıntı çıkartabilir.

Tercih gayet yerinde hayırlı olsun 6g modeli olmasıda sizi uzun süre götürecek pişman olmazsınız ki şuanki işlemciniz için 950-960-1050-1060 yerinde kartlar

Ben 1060 6gb modelini aldım, 3gb'lık modeli zaten içimde bir şüphe oluşturmuştu. Ayrıca indirime girmişken alayım dedim

Teşekkürler elime ulaştığın da burada paylaşımını yapacağım.

Teşekkürler elime ulaştığın da burada paylaşımını yapacağım.
Hayırlı olsun bende MSI GTX1060 Gaming X 6G modelini kullanıyorum. Harika bir kart istediğim anda yayın açabiliyorum, video kaydedebiliyorum, oyunlarda güzel hareketler yaparsam hemen yakalayabiliyorum. Bunların hepsi tek tuşla oluyor. Geforce Experience harikulade bir yazılım. 3. parti yazılımlarla uğraşmanıza gerek yok.

İşte aslında ilk baştan beridir aradığım cevap bunun gibi birşeydi çok teşekkürler. Pazartesi elime ulaşır kargodan aldığım zaman site de konusunu açmayı planlıyorum. Pişman olacağımı sanmıyordum öyle birşeyde söz konusu olmayacak eminim .

Kart alınmıştır konu kapatılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…