FX 8320 ile GTX 1060 darboğaz problemi yapar mı?

torcak1

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım bozuk olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum ama işlemcim biraz eski olduğu için darboğaz problemi yapmasından korkuyorum. FX 8320 ile darboğaz yapmadan kullanabileceğim en iyi ekran kartının GTX 1060 olduğunu düşünüyorum ama emin değilim. GTX 1060 alsam darboğaz yapar mı ve bu işlemciyle kullanabileceğim en iyi ekran kartı sizce nedir? Önerilerinizi bekliyorum. Şu anki sistemim:
  • AMD FX 8320 3.5 GHz İşlemci
  • Sapphire R9 280 Dual-X 3GB Ekran kartı
  • 4x2GB 1600 MHz GSkill RAM
  • 250 GB Samsung EVO 860 SSD
  • MSI 970A-G46 Anakart
  • Corsair TX750M Güç kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende Ryzen 2400G var, bana bile darboğaz yaptığı oluyor.

Bende FX 8350 işlemci ve RX 480 (GTX 1060'a yakın) ekran kartı vardı. Unreal Engine 3 oyun motorunu kullanan oyunlarda çok FPS düşmesi oluyordu. Sonra "Assassin's Creed Origins" oyunun aldım. 40 FPS yukarsını alamadım. Güncel oyunlarda sorun oluyordu işlemci yüzünden. AAA oyunlarda sıkıntı oluyordu. Watch_Dogs 2 gibi oyunlarda.

Peki bu işlemciyle kullanabileceğim en iyi ekran kartı nedir? 1050 Ti alsam sorun yaşar mıyım?

RX 570 en iyi seçenek olacaktır o bütçede.
1050 Tİ' den de daha iyi performans verir.
Bütçe sorunum yok açıkçası. Sadece bu işlemciyle darboğaz sorunu olmadan çalışabilecek en iyi kartı almak istiyorum. Malum AMD'den pek memnun kalmadığım için 1060 veya 1050 Ti düşünüyordum.

Bütçe sorunum yok açıkçası. Sadece bu işlemciyle darboğaz sorunu olmadan çalışabilecek en iyi kartı almak istiyorum. Malum AMD'den pek memnun kalmadığım için 1060 veya 1050 Ti düşünüyordum.
Pişman etmez gerçekten fiyat performans bandında alınabilecek en iyi kart 570. İsterseniz youtube' ye bir yazın RX 570 VS GTX 1050 Tİ aradaki performans farkını görün inan siz istemezsiniz o zaman. Darboğaz yapacaktır ancak 570 ucuz bir kart olduğundan daha iyi seçim olacaktır çünkü 1060 pahalı ve darboğaz yapılacağından istediğiniz verimi alamayacaksınız.

bence bütce sıkıntın yoksa ekrank kartı işlemci anakartı sat yeni bi işlemci işlemciye uygun anakart ve 1060 ekran kartı al işlemci olarak i5 8400 8500 alabilirsin eğer bütcede sıkıntı varsa i3 8350k al çok iyi performans görürsün her 2 işlemciylede dedigim bence en mantıklısı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…