FX 8320 ile R9 280X darboğaz ?

Plexicroma

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Mevcut bilgisayarımda FX 8320 ve R7 260X OC ekran kartı var. Bu ekran kartını upgrade etmek istiyorum. İkinci el Sapphire R9 280X Vapor-X Tri-X OC buldum onu almayı düşünüyorum sizce darboğaz yapar mı? Yapar derseniz de bu işlemciyle birlikte çalışacak en iyi ekran kartı hangisi olur? İşlemciye overclock yapmadım ve yapamam çünkü işlemci soğutucum yok. Şimdiden teşekkür ederim (y)

R9 280x ile hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz ancak PSU en az 600 watt olmalı. Ayrıca 100tl civarında işlemci soğutucu almanız yararınıza olacaktır.

R9 280x ile hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz ancak PSU en az 600 watt olmalı. Ayrıca 100tl civarında işlemci soğutucu almanız yararınıza olacaktır.

Corsair VS650 var 650W'lık güç kaynağı. İşlemci soğutucum da Deep Cool Gammaxx S40. 95 TL gibi bir fiyata almıştım.

Fx 8320'ye Gtx Titan X bile bağlarsın. Darboğaz söz konusu değil.

Haha tamamdır, çok teşekkür ederim (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı