Fx 8320 işlemci Isınma Sorunu

eminalisecici

Megapat
Şu ana kadar oynadığım oyunlarda vs. normal ses ve hızda çalışan işlemci, Crysis 3 oynarken çılgınlar gibi delicesine dönmeye başlıyor . Sisteme bir şey olacak diye korkuyorum, oyunu birer saat aralarla oynuyorum habire. Bir sorun olur mu? Ya da normal mi bu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fan kullanıyorsanız normal bir durum Crysis 3 oynarken işlemci zorlandığı için fan deviri yükselebilir.

Bir işlemci soğutucu alarak işlemcinizi rahatlatır ve gürültüden kurtulmuş olursunuz.

Stok soğutucuda ses çıkması normal ama ben genelde oyunlarda ekran kartının sesini duyuyorum daha çok.

Evet öyle. Birde oynamaya devam edebilirim değil mi ? Sisteme bir zararı olmaz herhalde.
Aida64 programı ile sıcaklık değerine bakın 80'den sonrası tehlikeli olması gerek. Fanların kaç hızda döndüklerine bakabilirsiniz aida64 programıyla.

İndirdim de nasıl bakılıyor sıcaklıklara üstad ?
Programı aç. Bilgisayara tıkla. Algılayıcıya tıkla. Açılan yerde CPU=işlemci GPU=ekran kartı sıcaklıkları gösterir. Yol böyleydi, şu an mobildeyim kusura bakma. Algılayıcı bölümünü bul yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…