E eminalisecici Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 142 12 Nisan 2014 #11 Nevzat Şentürk dedi: Programı aç. Bilgisayara tıkla. Algılayıcıya tıkla. Açılan yerde CPU=işlemci GPU=ekran kartı sıcaklıkları gösterir. Yol böyleydi şuan mobildeyim kusura bakma. Algılayıcı bölümünü bul yeter. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettirdim 55 gördü. Peki olması gereken en yüksek sıcaklık kaç ? Birde CPU yazan sıcaklık 40 yazıyor. Ama çekirdekler 20 oluyor onu anlamadım.
Nevzat Şentürk dedi: Programı aç. Bilgisayara tıkla. Algılayıcıya tıkla. Açılan yerde CPU=işlemci GPU=ekran kartı sıcaklıkları gösterir. Yol böyleydi şuan mobildeyim kusura bakma. Algılayıcı bölümünü bul yeter. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettirdim 55 gördü. Peki olması gereken en yüksek sıcaklık kaç ? Birde CPU yazan sıcaklık 40 yazıyor. Ama çekirdekler 20 oluyor onu anlamadım.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2014 #12 Silinen üye dedi: Kontrol ettirdim 55 gördü. Peki olması gereken en yüksek sıcaklık kaç ? Birde CPU yazan sıcaklık 40 yazıyor. Ama çekirdekler 20 oluyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oluyor CPU önemli olan diye biliyorum. Onu bilmiyorum gerçekten ama 70 ve üstü benim için tehlikeli gerçekten ama işlemciyi bilmiyorum.
Silinen üye dedi: Kontrol ettirdim 55 gördü. Peki olması gereken en yüksek sıcaklık kaç ? Birde CPU yazan sıcaklık 40 yazıyor. Ama çekirdekler 20 oluyor onu anlamadım. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oluyor CPU önemli olan diye biliyorum. Onu bilmiyorum gerçekten ama 70 ve üstü benim için tehlikeli gerçekten ama işlemciyi bilmiyorum.
E eminalisecici Megapat Katılım 17 Aralık 2013 Mesajlar 142 12 Nisan 2014 #13 Nevzat Şentürk dedi: Bende de öyle oluyor CPU önemli olan diye biliyorum. Onu bilmiyorum gerçekten ama 70 ve üstü benim için tehlikeli gerçekten ama işlemciyi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yardımın için sağ ol. Onun için ayrı konu açsam sorun olmaz herhalde ?
Nevzat Şentürk dedi: Bende de öyle oluyor CPU önemli olan diye biliyorum. Onu bilmiyorum gerçekten ama 70 ve üstü benim için tehlikeli gerçekten ama işlemciyi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yardımın için sağ ol. Onun için ayrı konu açsam sorun olmaz herhalde ?
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2014 #14 Silinen üye dedi: Yardımın için sağ ol. Onun için ayrı konu açsam sorun olmaz herhalde ? Genişletmek için tıkla... Olmaz herhalde bilmiyorum ama önemli değil elimden geldiğince yardım ederim.
Silinen üye dedi: Yardımın için sağ ol. Onun için ayrı konu açsam sorun olmaz herhalde ? Genişletmek için tıkla... Olmaz herhalde bilmiyorum ama önemli değil elimden geldiğince yardım ederim.