SтaяSćяєaм Hectopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #11 Silinen üye dedi: Yok render o kadar değil. Biraz iyi yapsın yeter. Birde kasa vermemişsin. Genişletmek için tıkla... Render süresinin kısa olmasını istiyorsunuz , anladığım kadarıyla.
Silinen üye dedi: Yok render o kadar değil. Biraz iyi yapsın yeter. Birde kasa vermemişsin. Genişletmek için tıkla... Render süresinin kısa olmasını istiyorsunuz , anladığım kadarıyla.
Evrense! Hectopat Katılım 23 Eylül 2012 Mesajlar 758 Makaleler 5 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #12 Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Kasa olarak da bunu öneriyorum
Xigmatek Asgard 382 Pure Black Edition 600W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Kasa olarak da bunu öneriyorum
LastWorld41 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 1.253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #13 SтaяSćяєaм dedi: Render süresinin kısa olmasını istiyorsunuz , anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet.
SтaяSćяєaм dedi: Render süresinin kısa olmasını istiyorsunuz , anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet.
SтaяSćяєaм Hectopat Katılım 29 Mayıs 2014 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2014 #14 Silinen üye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman gayet iyi hayırlı olsun , resimlerini bekliyorum.
Silinen üye dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman gayet iyi hayırlı olsun , resimlerini bekliyorum.