2000 Tl Bütçem Var. Kötü bir sistem toplamak istemiyorum. 2000 Tlye en yüksek performansı alabileceğim bir pc toplamak istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz ?
Size katılıyorum, Haklısınız. İşlemciyi iptal edersek 1328 TL. Olan bir ekran kartını alabilir ve gönlünce takılmadan, kasılmadan oynayabilir!
Ama sorun şurada; "2000 TL bütçem var ve bu tutar dahilinde en iyi fiyat/performans neyi eksilterek elde edebilirim" Soruyu soran arkadaş aldıklarının toplamı 2,468 Tl tuttuğu için böyle bir şey sorduğunu anladım siz ne anladınız bilemiyorum.
"İnsanları bilgisizce yanlış bilgiye yönlendirmeyin " Lütfen...
- - - Güncellendi - - -
@VejeteryanZombi Arkadaşım sizin cevabınızı unuttum. Söz konusu bütçe 2000 TL ve bu tutara sabit kalmak niyetindeyseniz ekran kartını GTX 760 alarak dengeleyebilirsiniz. veya sadece işlemciyi fx 6300 ile değiştirebilirsiniz. Yinede sadece işlemciyi düşürerek 2150 civarı tutuyor.
İşlemciyi fx 6300 yapıp arta kalan parayı ekran kartına yatırın ve r9 290-tri-x alın para yetmez ise rami tek modül yapıp ilerideki zamanlarda 4gb daha ram alabilirsiniz.
İşlemciyi fx 6300 yapıp arta kalan parayı ekran kartına yatırın ve r9 290-tri-x alın. Para yetmez ise rami tek modül yapıp ilerideki zamanlarda 4gb daha ram alabilirsiniz.