Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GTX 770 256 bit 2 gb güzel bi ekran kartı ama amd ye gelirsek 3gb 384 bit ve fiyatıda çok iyi. Toplanan sistem oyun için ve aldım alacağım 2 lem yaşamadan 1 kart seçmek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Aynen çok mantıklı dedin, örnek ben 2GB ram ile Outlast, Dirt3 ve Crysis2 vb oyunları çok rahat ultrada oynayabiliyorum. Arkadaş sisteminde 8GB ram var diye canını sıkmamalı.
Selam Gençler
Şu konuya cevap yazmadan geçemedim.
1.si ekran kartında 21.5 monitöre 1080pde okadar üstdüzey gpu kasmanıza gerek yok. 770 ve r9 290 kesinlikle OverkiLL olur o monitör için demedi demeyin
2.si anakart seçimi iyi değil 8320 varken sabertoothdan başka anakart kullanmam, en azından ud3 olmalı. bende sabertooth ve 8320 var. 4.5 ghz stabil hyper 412 pwm soğutucu ile
3.sü 16 gb memory zaten gereksiz ben 4gb cl9 koyardım. 8gb overkill olur. Dual olayı hikaye yeni anakartlar herşeyi düzenliyor. Okadar dual olayına takıntılıysan
2 tane 2li 2 tane 1li atarsın slotlara
4.sü oyuncu ekipmanı kablolu olur milisaniyelerle oynuyoruz. Kablosuz fanıysan orası ayrı
5.si güç kaynağını 600-650 arası kasmana gerek yok 500 -550watt bronze ya da gold bile fazla koyduğum sisteme. Çoğu arkadaş 1200 koyuyor neye göre onu da anlamakta zorluk çekiyorum. Corsair olursa daha iyi olur
6. 2133 mhz ram nedir arkadaş? rami max 1866 al yeter ben senin yerinde olsam şapkasız 1333 mhz cl9 kingstone atarım.Sabertooth zaten onun frekansını boostlar. işlemci overclock edeceksen 1866 al. Sonradan frekans düşüreceksin zaten. Benim ramlar 1333 de çalışıyor ve canavar gibi. Bu arada artan parayla ramine şapka aldım. Sabertoothda çok çaça duracağını düşünüyorum. Sen o paraya extradan ram de alabilirsin. Bu arada o mikadoları da çıkardım adam gibi 2+1 koydum. O hoparlörle radyo bile dinlemem ben açıkçası
NOT: 2500X1600 destekli bir monitörünüz yoksa nvidiada 760 atide 270x sonrası overkill olur gereksiz para harcamayın. 1680x1050 de 750 ti bile fazla benim yadigar gtx 470 var onu vereyim size atıl duruyor Bu arada şu artan parayla aldığım ram soğutucu da konunu altına imza gibi oldu hoş oldu yani ,stersen o paraya ram al 2gb.