Bu arada 3600X RX570'e göre çok güçlü ve fazla bir işlemci. İleride çok daha güçlü ekran kartları da taksanız rahat rahat besler. Bütçeniz dahilinde bunu sundum, isterseniz 3600 de alabilirsiniz, o bile çok rahat besler.
Bu arada 3600X RX570'e göre çok güçlü ve fazla bir işlemci. İleri de çok daha güçlü ekran kartları da taksanız rahat rahat besler. Bütçeniz dahilinde bunu sundum, isterseniz 3600'de alabilirsiniz, o bile çok rahat besler.
Bu arada sanırım R5 1600 AF işlemciler pahalanmış bundan 1 hafta öncesine baktığımda 810 TL civarlarındaydı şimdi 1000TL olmuş en düşük, nedenini biliyor musunuz?
Hocam en mantıklısı arkadaşların dediği gibi R5 3600'lü veya bir süre bekleyip 4. nesil AMD dizilebilir, bu sene çıkacak bende belki işlemciyi yükseltirim B450 chipset destekliyorsa.
Bu arada 3600X RX570'e göre çok güçlü ve fazla bir işlemci. İleride çok daha güçlü ekran kartları da taksanız rahat rahat besler. Bütçeniz dahilinde bunu sundum, isterseniz 3600 de alabilirsiniz, o bile çok rahat besler.