FX 8320 sisteme PSU önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kasamda biraz dandik bir PSU var. Ses sorunu falan derken yazın değiştirmeyi düşünüyorum.

Anakart : Asus M5a97 r2.0
HDD : 1 Tb
Ekran Kartı : 650ti boost
İşlemcim : AMD FX 8320
Soğutucu : Hyper 212 evo
Şu an elimde Everest bir PSU var. Biraz dandik

Almayı düşündüğüm ( forumda bir kaç kişi önermişti ordan gördüm)
XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS 500W GÜÇ KAYNAĞI

Birde Zalman Z3 Plus kasa almayı düşünüyorum. Eğer içerisinden PSU çıkıyorsa ve gayet yeterliyse PSU almama gerek yok.

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size en az 600 Watt'lık bir PSU önereceğim.
İster Zalman'ın 600 Watt'lık PSU'sunu alın, ister Corsair'in VS650'sini alın orası size kalmış.
550 Watt'lık PSU'da kurtarır ama bunlar size daha geniş upgrade şansı tanır tabi siz kendi bütçenize göre olanı seçin.

Benimde buna yakın bir sistemim var. Ne tarz bi PSU önerirsiniz ? 200 Lira falan olabilir.

Evet Zalman Z3 Plus ürününde bir PSU'suz versiyon var bide PSU'lu versiyon var yüksek ihtimalle de benim linkini attığım ürün ile gelecek ama emin olamıyorsanız ayrı ayrıda alabilirsiniz.
Ve de Zalman Z3 Plus kasasında 4 adet fan ile geliyor.(1 adet önde, 1 adet arkada, 2 adet üst tarafda)

O zaman PSU'lu kasayı almak daha mantıklı değil mi ? İçerisindeki PSU dandik bir PSU mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…