FX 8320 sisteme Windows 10 kurarken "boot" hatası

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski bir sisteme Windows 10 Pro kurmak istiyorum. FX 8320 ve Gigabyte GA-78LMT-S2P bulunan bir sistem.
Bir türlü yapamadım. 20 farklı aygıt görüyor hepsiyle boot etmeyi denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20220510_224159.jpg
    165,9 KB · Görüntüleme: 26
Legacy/bios modunda kurun.

Anakartınız eski ve GPT teknolojisini desteklemiyor, bu nedenle GPT kurulum yapamazsınız. MBR yapmanız gerek.

Anladım teşekkürler.
Anakartınız eski ve GPT teknolojisini desteklemiyor, bu nedenle GPT kurulum yapamazsınız. MBR yapmanız gerek.

Hangi anakartlar GPT destekliyor? Bunun listesi veya geçerli bir yılı var mı?

Anladım teşekkürler.

Hangi anakartlar GPT destekliyor? Bunun listesi veya geçerli bir yılı var mı?

UEFI desteği olan tüm anakartlar GPT destekleyebiliyor. Liste veya yıl hesaplamak zor çünkü dünya kadar anakart modeli var. Sizin anakartınza baktım ve herhangi bir UEFI ibaresi yok, bu nedenle GPT kullanamıyorsunuz.

UEFI desteği olan tüm anakartlar GPT destekleyebiliyor. Liste veya yıl hesaplamak zor çünkü dünya kadar anakart modeli var. Sizin anakartınza baktım ve herhangi bir UEFI ibaresi yok, bu nedenle GPT kullanamıyorsunuz.

Hocam şu an Windows 10 Pro kurmaya çalıştığım sistem sattığım ve yarın gidip kurup teslim edeceğim sistem. Bir de kendi sistemim var B450M S2H ve 1600 AF'li. Onda da aynı hatayı alıyorum. Yaklaşık 5 aydır Windows 10 kurmaya çalışıyorum. Defalarca konu açtım ama sorunum çözülmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…