FX 8320 Sistemin Kasma Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Evet böyle bir saçmalık ortaya çıktı. Virüs taraması : Temiz.
Burada ki çoğu şeyi de yaptım fakat fayda etmedi. Fanlar temiz. Isınma sorunu yok. Chrome açarken bile kasmaya başladı. Sitelere girerken vs. kasıyor.

İşletim sistemim : Win7
Bileşenler : 4 GB Ram - Fx 8320 İşlemci - 650Ti Boost Ekran Kartı - 1 TB HDD

Windows 10'a geçmelisin. Hız hala yavaş ise donanım ile ilgili problem olabilir olmadı windows 7 ye format at işletim sistemi şişmiş olabilir. Ben windows 7 kurduğumda yavaşlığından deliriyorum siz nasıl dayanıyorsunuz?

Google Chrome ayarlarını ve geçmişinde silebilirsin daha önce başıma gelmişti chrome'da veri birikinde tarayıcı yavaşlıyor.

Haftalık olarak Ccleaner ile temizlik yapıyorum fakat bu kasma olayı tarayıcı ile alakalı değil. Bilgisayarın genelinde oluşuyor.

HDTune indirip Health sekmesinden fotoğraf atın. En basit çözüm olarak, temiz kurulumla Windows 10'a geçin.
Fotolar burada hocam

Dosya Ekleri

• HDTune_Health_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 132
  • HDTune_Benchmark_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png
    17,8 KB · Görüntüleme: 117
  • HDTune_Error_Scan_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 116
  • HDTune_Health_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 117
Sebep belli. Driver sorunun var gibi gözüküyor. Sata sürücülerinde sorun var. Nerden anladım health sekmesi driver eksik olunca göstermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…