Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #1 Evet böyle bir saçmalık ortaya çıktı. Virüs taraması : Temiz. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Burada ki çoğu şeyi de yaptım fakat fayda etmedi. Fanlar temiz. Isınma sorunu yok. Chrome açarken bile kasmaya başladı. Sitelere girerken vs. kasıyor. İşletim sistemim : Win7 Bileşenler : 4 GB Ram - Fx 8320 İşlemci - 650Ti Boost Ekran Kartı - 1 TB HDD
Evet böyle bir saçmalık ortaya çıktı. Virüs taraması : Temiz. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Burada ki çoğu şeyi de yaptım fakat fayda etmedi. Fanlar temiz. Isınma sorunu yok. Chrome açarken bile kasmaya başladı. Sitelere girerken vs. kasıyor. İşletim sistemim : Win7 Bileşenler : 4 GB Ram - Fx 8320 İşlemci - 650Ti Boost Ekran Kartı - 1 TB HDD
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #2 Format vs. denediniz mi? İşletim sistemi değiştirdiniz mi? HDD'yi bir taratmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 4 Nisan 2017 #3 HDTune indirip Health sekmesinden fotoğraf atın. En basit çözüm olarak, temiz kurulumla Windows 10'a geçin. Artı 0 Eksi
HDTune indirip Health sekmesinden fotoğraf atın. En basit çözüm olarak, temiz kurulumla Windows 10'a geçin.
KS KS Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #4 35UPGRADER36 dedi: Format vs. denediniz mi? İşletim sistemi değiştirdiniz mi? HDD'yi bir taratmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Format denemedim. En son çare olarak görüyorum onu. İşletim sisteminden memnunum Plyra dedi: HDTune indirip Health sekmesinden fotoğraf atın. En basit çözüm olarak, temiz kurulumla Windows 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... Taratıp atıyorum. Artı 0 Eksi
35UPGRADER36 dedi: Format vs. denediniz mi? İşletim sistemi değiştirdiniz mi? HDD'yi bir taratmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Format denemedim. En son çare olarak görüyorum onu. İşletim sisteminden memnunum Plyra dedi: HDTune indirip Health sekmesinden fotoğraf atın. En basit çözüm olarak, temiz kurulumla Windows 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... Taratıp atıyorum.
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #5 Windows 10'a geçmelisin. Hız hala yavaş ise donanım ile ilgili problem olabilir olmadı windows 7 ye format at işletim sistemi şişmiş olabilir. Ben windows 7 kurduğumda yavaşlığından deliriyorum siz nasıl dayanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Windows 10'a geçmelisin. Hız hala yavaş ise donanım ile ilgili problem olabilir olmadı windows 7 ye format at işletim sistemi şişmiş olabilir. Ben windows 7 kurduğumda yavaşlığından deliriyorum siz nasıl dayanıyorsunuz?
KS KS Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #6 6ODRA dedi: Windows 10'a geçmelisin. Hız hala yavaş ise donanım ile ilgili problem olabilir olmadı windows 7 ye format at işletim sistemi şişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bana da işletim sistemi şişti gibi geliyor. Bakalım En son çare o olacak dediğim gibi.. Artı 0 Eksi
6ODRA dedi: Windows 10'a geçmelisin. Hız hala yavaş ise donanım ile ilgili problem olabilir olmadı windows 7 ye format at işletim sistemi şişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bana da işletim sistemi şişti gibi geliyor. Bakalım En son çare o olacak dediğim gibi..
6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #7 Kağan K dedi: Bana da işletim sistemi şişti gibi geliyor. Bakalım En son çare o olacak dediğim gibi.. Genişletmek için tıkla... Google Chrome ayarlarını ve geçmişinde silebilirsin daha önce başıma gelmişti chrome'da veri birikinde tarayıcı yavaşlıyor. Artı 0 Eksi
Kağan K dedi: Bana da işletim sistemi şişti gibi geliyor. Bakalım En son çare o olacak dediğim gibi.. Genişletmek için tıkla... Google Chrome ayarlarını ve geçmişinde silebilirsin daha önce başıma gelmişti chrome'da veri birikinde tarayıcı yavaşlıyor.
KS KS Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #8 6ODRA dedi: Google Chrome ayarlarını ve geçmişinde silebilirsin daha önce başıma gelmişti chrome'da veri birikinde tarayıcı yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Haftalık olarak Ccleaner ile temizlik yapıyorum fakat bu kasma olayı tarayıcı ile alakalı değil. Bilgisayarın genelinde oluşuyor. Plyra dedi: HDTune indirip Health sekmesinden fotoğraf atın. En basit çözüm olarak, temiz kurulumla Windows 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... Fotolar burada hocam Dosya Ekleri HDTune_Health_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png 12,3 KB · Görüntüleme: 132 HDTune_Benchmark_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png 17,8 KB · Görüntüleme: 117 HDTune_Error_Scan_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png 8,1 KB · Görüntüleme: 116 HDTune_Health_WDC_WD10EZEX-00BN5A0.png 12,3 KB · Görüntüleme: 117 Artı 0 Eksi
6ODRA dedi: Google Chrome ayarlarını ve geçmişinde silebilirsin daha önce başıma gelmişti chrome'da veri birikinde tarayıcı yavaşlıyor. Genişletmek için tıkla... Haftalık olarak Ccleaner ile temizlik yapıyorum fakat bu kasma olayı tarayıcı ile alakalı değil. Bilgisayarın genelinde oluşuyor. Plyra dedi: HDTune indirip Health sekmesinden fotoğraf atın. En basit çözüm olarak, temiz kurulumla Windows 10'a geçin. Genişletmek için tıkla... Fotolar burada hocam
F FairyTale Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #9 Sebep belli. Driver sorunun var gibi gözüküyor. Sata sürücülerinde sorun var. Nerden anladım health sekmesi driver eksik olunca göstermiyor. Artı 0 Eksi
Sebep belli. Driver sorunun var gibi gözüküyor. Sata sürücülerinde sorun var. Nerden anladım health sekmesi driver eksik olunca göstermiyor.
KS KS Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #10 FairyTale dedi: Sebep belli. Driver sorunun var gibi gözüküyor. Sata sürücülerinde sorun var. Nerden anladım health sekmesi driver eksik olunca göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi driverlar ? Nasıl halledebilirim? Artı 0 Eksi
FairyTale dedi: Sebep belli. Driver sorunun var gibi gözüküyor. Sata sürücülerinde sorun var. Nerden anladım health sekmesi driver eksik olunca göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Hangi driverlar ? Nasıl halledebilirim?