Fx 8320 ve Asus M5a97 Tabanlı Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

• Konuyu başlatan SnavS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.989

SnavS

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam. Ekran kartı alacağım sistemim şu şekilde;​
  • Asus M5A97 R2.0
  • Amd Fx8320 3.5 GHZ
  • Gskill RipjawX 8GB 1666 MHZ
  • Corsair Carbide 400R 750 WATT
Evet Bu sisteme Ekran kartı alacağım. Aslında alacağım ekran kartı şuydu R9 280 Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar ama Aylardır Stoklarda yok MSI TR'ye mesaj attım 1 hafta içinde gelecek diyorlar ama 2 ay oldu.. Bende bu sefer acaba Nvidia mı alsam diyorum? Amd işlemcili sisteme Nvidia kart takılır mı? Takılır ve uyuşmazlık sorunu olmaz ise en fazla 650 TL olacak bir kart önerirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Markalara takılma. Sapphire veya Asus R9 280 uygun olacaktır ve GTX 760'dan çok daha performanslı.

Eğer sistem alınmamışsa güç kaynağını 600 Watt'a düşürmeni tavsiye ederim. Belki artan parayla R9 280X alabilirsin.

Bu sistem toplandı mı!?

Markalara takılma. Sapphire veya Asus R9 280 uygun olacaktır ve GTX 760'dan çok daha performanslı.

Eğer sistem alınmamışsa güç kaynağını 600 Watt'a düşürmeni tavsiye ederim. Belki artan parayla R9 280X alabilirsin.

Sistem alındı arkadaşlar. Yalnız R9 280 GTX760'dan daha güçlü diye biliyorum sizinde söylediğiniz gibi. Ama Arkadaşım Geçen R9280 aldı kart bozuk olduğu halde teknik servis kartı geri yolladı. O yüzden kafam biraz karışık MSI'yı beklesem mi veya Asus Nvidia tarafında iyi deniliyor?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı