Merhaba arkadaşlar, AMD PC toplayacağım bir tane yaptim sizce nasil olmus? Şu anki oyunları ve çıkacak GTA V'i ultrada açar mı ve beni kac sene götürür?
Sistem gayet iyi ama kasanı Corsair 300R 80+ 600W ile değiştirmeni tavsiye ediyorum. ASSASIN kasalarda bir problem var. Hatta Recep abi sistem toplarken o kasayı kullanmıştı ve kasanın ayağında bir problem vardı. Sen en iyisi CORSAIR kalitesine güven ve kasanın 300R yap.
Sistem gayet iyi ama kasanı Corsair 300R 80+ 600W ile değiştirmeni tavsiye ediyorum. ASSASIN kasalarda bir problem var. Hatta Recep abi sistem toplarken o kasayı kullanmıştı ve kasanın ayağında bir problem vardı. Sen en iyisi CORSAIR kalitesine güven ve kasanın 300R yap.
Kardeşim sistemin gayet güzel benimde isteklerimi karşılıyor bu yüzden bende bu sistemi toplayacağım ,fakat anakart olarak msi 970 seçmeni bende öneriyorum senin kartınla çok bi fark olmamasına rağmen killer ethernet ,sound blaster ve çokta dolu bir kutu içeriği var (içinden msi gaming sticker ve kapı koluna konan şeylerden var)
R9 285 çok güzel bir kart olmasına karşın sesli bir şekilde çalışıyor üstelik asus un r9 280x i normal r9 280x lerden çok daha güçlü (nvidiA tarafında 770 lere eşit ).eğer anakartınıda msi 970 gaming seçersen overclock yapabileceğin bir ram almalısın