FX-8320 ve GT210 sistemde darboğaz olur mu?

Zarar vermez. Sadece ekran kartınız işlemciye göre çok zayıf kalıyor. Bu at arabasında bir tarafa at diğer tarafa eşek koşmak gibi oluyor. Burada eşek ekran kartınız oluyor.
Yani bu sistemle örneğin gta 4'ü oynarsam işlemcide bi sorun olmaz değil mi çünkü psu pazartesi gibi gelecek ?

R7 265 al rahat edersin bende var Q9300 ile kullanıyorum yeni nesil oyunlarda ultrada 28-35 arası veriyor sende daha da fazla verir

Sadece ekran kartı zayıf kalmış ve işlemcinin performansına yetişemiyor. O PSU ile istediğinizi yapabilirsiniz.
R7 250 yerine biraz bekleyip R9 280 gibi bir kart bakmanız daha iyi olur. Yoksa yazık olur işlemciye. Ayrıca sürekli kart değiştirince hem daha çok para harcamış olursunuz hem de az performans alırsınız R7 250 gibi kartlarla.

Son düzenleme:
Zaten benim merak ettiğim şey bu ekran kartının beni idare edip edememesiydi. Edebildiğine göre biraz daha bekler r9 280 gibi bi ekran kartı alırım yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…