Gamer.ilker Hectopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım hâla kutusunda duruyor. Şunlar parçalar: AMD FX 8320 işlemci MSI Gtx 770 twinfrozer 4x2 1866MHz Corsair Sniper RAM Zalman z11 kasa Corsair vs650 güç kaynağı WD 1 TB caviar blue HDD Cooler Master 412 işlemci soğutucusu. Bu sisteme Windows 8.1 64bit nasıl yükleyebilirim? Biraz bilgim var fakat yeterli değil. 8Gb USB ile yapacağım.
Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım hâla kutusunda duruyor. Şunlar parçalar: AMD FX 8320 işlemci MSI Gtx 770 twinfrozer 4x2 1866MHz Corsair Sniper RAM Zalman z11 kasa Corsair vs650 güç kaynağı WD 1 TB caviar blue HDD Cooler Master 412 işlemci soğutucusu. Bu sisteme Windows 8.1 64bit nasıl yükleyebilirim? Biraz bilgim var fakat yeterli değil. 8Gb USB ile yapacağım.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 15 Haziran 2014 #2 Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Bu konuda gerekli her şey mevcut.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #4 Boot edip usb bellek ile kurulum yapabilirsin.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #5 Sistem iyi fakat bir yanlış var. Keşke kasa olarak Zalman Z3 Plus veya Zalman Z5 tercih etseydiniz. Z11'in iç hacmi çok küçük.
Sistem iyi fakat bir yanlış var. Keşke kasa olarak Zalman Z3 Plus veya Zalman Z5 tercih etseydiniz. Z11'in iç hacmi çok küçük.
Gamer.ilker Hectopat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2014 #6 Egemen dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Bu konuda gerekli her şey mevcut. Genişletmek için tıkla... O konuyu tekrar tekrar okudum biraz birşeyler anladım. Sizden ricam en baştan adım adım beni yönlendirmeniz. Silinen üye dedi: Sistem iyi fakat bir yanlış var. Keşke kasa olarak Zalman Z3 Plus veya Zalman Z5 tercih etseydiniz. Z11'in iç hacmi çok küçük. Genişletmek için tıkla... Vatan'ın Astoria şubesinde yoktu oradaki yetkili de z3 zaten z11'in yanından her konuda geçemez dedi.
Egemen dedi: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Bu konuda gerekli her şey mevcut. Genişletmek için tıkla... O konuyu tekrar tekrar okudum biraz birşeyler anladım. Sizden ricam en baştan adım adım beni yönlendirmeniz. Silinen üye dedi: Sistem iyi fakat bir yanlış var. Keşke kasa olarak Zalman Z3 Plus veya Zalman Z5 tercih etseydiniz. Z11'in iç hacmi çok küçük. Genişletmek için tıkla... Vatan'ın Astoria şubesinde yoktu oradaki yetkili de z3 zaten z11'in yanından her konuda geçemez dedi.
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #7 Bilindik Vatan çalışanları... Zalman kasalarda iç hacim olarak en geniş kasa Z3 Plus'tur.
P pusat57 Ziyaretçi 15 Haziran 2014 #8 Gamer.ilker dedi: O konuyu tekrar tekrar okudum biraz birşeyler anladım. Sizden ricam en baştan adım adım beni yönlendirmeniz. Vatan'ın Astoria şubesinde yoktu oradaki yetkili de z3 zaten z11'in yanından her konuda geçemez dedi. Genişletmek için tıkla... Çok basit bir şey ya. İSO dosyasını Yandex diskine kayıt edip indir ve USB belleğine yaz. Ama yazmadan önce USB beleği Fat32 şeklinde biçimlendir. Sonra senin yerinde olsam yazıların resmini çeker öyle format atardım.
Gamer.ilker dedi: O konuyu tekrar tekrar okudum biraz birşeyler anladım. Sizden ricam en baştan adım adım beni yönlendirmeniz. Vatan'ın Astoria şubesinde yoktu oradaki yetkili de z3 zaten z11'in yanından her konuda geçemez dedi. Genişletmek için tıkla... Çok basit bir şey ya. İSO dosyasını Yandex diskine kayıt edip indir ve USB belleğine yaz. Ama yazmadan önce USB beleği Fat32 şeklinde biçimlendir. Sonra senin yerinde olsam yazıların resmini çeker öyle format atardım.