Burak Tekcan Kilopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar ben yakın bir zamanda PC toplayacağım bütçem 3000 TL. PC daha çok oyun için kullanılacak. Ben kendim bir sistem topladım ama bu sistemle istediğim oyunlarda kaç FPS alırım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyunlar: BF4 Crysis 3 FarCry 3 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2014
Arkadaşlar ben yakın bir zamanda PC toplayacağım bütçem 3000 TL. PC daha çok oyun için kullanılacak. Ben kendim bir sistem topladım ama bu sistemle istediğim oyunlarda kaç FPS alırım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyunlar: BF4 Crysis 3 FarCry 3
HUNTER Megapat Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 754 Makaleler 2 Yer Fethiye/Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2014 #2 Тесты видеокарт и игр, обзоры , новости мира игр и IT технологий. sitesi işini görecektir. Çıkan her oyunu her ekran kartıyla test eden güzel bir site.
Тесты видеокарт и игр, обзоры , новости мира игр и IT технологий. sitesi işini görecektir. Çıkan her oyunu her ekran kartıyla test eden güzel bir site.
E Eothraen Ziyaretçi 7 Ekim 2014 #3 MSI GTX 760 Twin Frozr Gaming O.C. Edition Oyun Testleri Konumu inceleyebilirsiniz.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 7 Ekim 2014 #4 3000 TL para veriyorsunuz. GTX760 mı alacaksınız? Sistem Tavsiyeleri - Technopat
Burak Tekcan Kilopat Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #5 Akif dedi: 3000 TL para veriyorsunuz. GTX760 mı alacaksınız? Sistem Tavsiyeleri - Technopat Genişletmek için tıkla... Eğer sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa lütfen söyleyin. Silinen üye dedi: MSI GTX 760 Twin Frozr Gaming O.C. Edition Oyun Testleri Konumu inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim bu bayağı yardımcı oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2014
Akif dedi: 3000 TL para veriyorsunuz. GTX760 mı alacaksınız? Sistem Tavsiyeleri - Technopat Genişletmek için tıkla... Eğer sizin tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa lütfen söyleyin. Silinen üye dedi: MSI GTX 760 Twin Frozr Gaming O.C. Edition Oyun Testleri Konumu inceleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler kardeşim bu bayağı yardımcı oldu.