FX-8320 ve R7 370 Sistem alınır mı?

WhoGOD

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lise son ;)
Merhaba dostlar. 2400 TL gibi bir fiyata 2.el kasa satan biriyle sözleştik, fakat almadan önce bir de sizin fikrinizi almak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum. Başlıkta da yazmış olduğum sistem şu şekildedir;

FX-8320 işlemci.

AMD R7 370 2 GB Ekran Kartı.

8 GB RAM

ASUS 500 Watt PSU.

Gigabyte GA-970A-DS3 Anakart.

500 GB HDD

Son düzenleme:
Merhaba dostlar. 2400 TL gibi bir fiyata 2.el kasa satan biriyle sözleştik, fakat almadan önce bir de sizin fikrinizi almak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum. Başlıkta da yazmış olduğum sistem şu şekildedir;

FX-8320 işlemci.

AMD R7 370 2 GB ekran kartı.

8 GB RAM.

ASUS 500 Watt PSU.

Gigabyte GA-970A-DS3 anakart.

Alınmaz dostum kesinlikle. Bende i5 3570K- AMD R9 270X 2 GB ekran kartı- 16 GB RAM var ve artık yetmiyor yeni oyunlar için. 720P Very Low veya Low açıyor görüntü ve detay yok oyundan zevk alamıyorsun. Eski veya yakın zamanda çıkan oyunları oynarım veya Online oyun oynuyorum diyorsan belki ama tavsiye etmem alma.

FX-8320 işlemci.

AMD R7 370 2 GB ekran kartı.

8 GB RAM.

ASUS 500 Watt PSU.

Gigabyte GA-970A-DS3 anakart.

İkinci el uygun fiyata Xbox One fat kasa veya One S al rahat edersin. Gamepass ve EA Access ile oyun sıkıntın kalmaz.

FX-8320 işlemci.

AMD R7 370 2 GB Ekran Kartı.

8 GB RAM

ASUS 500 Watt PSU.

Gigabyte GA-970A-DS3 Anakart.

500 GB HDD
Oynayacağınız oyun var mıydı?

Alınmaz dostum kesinlikle. Bende i5 3570K- AMD R9 270X 2 GB ekran kartı- 16 GB RAM var ve artık yetmiyor yeni oyunlar için. 720P Very Low veya Low açıyor görüntü ve detay yok oyundan zevk alamıyorsun. Eski veya yakın zamanda çıkan oyunları oynarım veya Online oyun oynuyorum diyorsan belki ama tavsiye etmem alma.
Peki birşey sormak istiyorum. RX 560 mı daha performanslı yoksa R7 370 mi?
Oynayacağınız oyun var mıydı?
Oynayacağım oyunlar yeni çıkmış oyunlar değil. 2015 2016 yılınca çıkmış hikaye tabanlı oyunlar. Veya GTA 5, CS:GO, Fortnite vb.

Tercih senin. Yardımcı olabilecek bu videoları buldum ama kart 4 GB modeliymiş. İşlemci ve RAM aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı