FX-8320 ve R7 370 Sistem alınır mı?

Tercih senin. Yardımcı olabilecek bu videoları buldum ama kart 4 GB modeliymiş. İşlemci ve RAM aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim. Bir göz gezdireceğim.

Peki bir şey sormak istiyorum. RX 560 mı daha performanslı yoksa R7 370 mi?

Oynayacağım oyunlar yeni çıkmış oyunlar değil. 2015 2016 yılınca çıkmış hikaye tabanlı oyunlar. Veya GTA 5, CS:GO, Fortnite vb.

O zaman sana tavsiyem konsol alman. 2400 liraya o bilgisayar alınmaz kesinlikle. RX 560'da R7 370'de kötü kartlar. Xbox One alsan seni bayağı götürür oyun desteği gelmeye devam ediyor hemen kesmiyorlar ve değeri çok düşmez satarken. Ve oyunları sabit 1080P 60FPS veya oyuna göre 30FPS oynarsın bozulma derdi de olmaz kolay kolay. İkinci el Xbox One ve gamepass+ea Access ile keyfine bak derim. Bu bütçeye en doğrusunu konsol alarak yapmış olursun.

O zaman sana tavsiyem konsol alman. 2400 liraya o bilgisayar alınmaz kesinlikle. RX 560'da R7 370'de kötü kartlar. Xbox One alsan seni bayağı götürür oyun desteği gelmeye devam ediyor hemen kesmiyorlar ve değeri çok düşmez satarken. Ve oyunları sabit 1080P 60FPS veya oyuna göre 30FPS oynarsın bozulma derdi de olmaz kolay kolay. İkinci el Xbox One ve gamepass+ea Access ile keyfine bak derim. Bu bütçeye en doğrusunu konsol alarak yapmış olursun.
Sistemi ilerde upgrade edeceğim için bu şekilde yönelim yaptım. Konsol almayı düşünmüyorum. Yinede teşekkür ederim.

Sistemi ileride upgrade edeceğim için bu şekilde yönelim yaptım. Konsol almayı düşünmüyorum. Yinede teşekkür ederim.

Upgrade edemezsin dostum o sistemi. Upgrade edeceğin zaman nesil atlaman gerekiyor. Ekran kartı değiştirsen PSU'da değiştireceksin. Yine ek masraf ve ayrıca darboğaz da yapabilir bu da var. Ama karar senin yine de. Hem konsol hem de PC kullanmış biri olarak yazdım yorumları. Şimdiden hayırlı olsun :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı