FX 8320 ve R9 280 PUBG Donma Sorunu

Çağatayİbis

Hectopat
Daha fazla  
MSI R9 280 su anki piyasada 980 TL gibi bir şey işlemcim FX 8320 2 yıl önce aldım termal macun değişmedim bilginize.

PUBG'yi herkes bilir yeni cıktı oyun fakat oyunu açtığımda normalde 40 derece iken işlemci 75 derece oluyor ve oyunda 10-15 sn'de bir donma oluyor donunca 5 sn falan bekletiyor sonra ekran geliyor.

Bu durumda oyun Skype, TS vesaire bildiğiniz windows donuyor ne yapmam gerek stok fan değil bu arada harici color masterin almıstım fanı bilginize ve ayrıyetten bilgisayara Win7 format attım görev yöneticisi çalışmıyor ve 8 GB RAM varken 3,95 GB kullanılabilir miktar yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu tam olarak anlamadım ama nedenini tahmin edebiliyorum. Öncelikle Windows 7 kullanmanı önermiyorum.
  • İşlemciyi arkada yoran bir uygulama varsa kapatın.
  • Kullanılabilir RAM yetersiz olduğu için oyun takılıyor olabilir. Sorunu araştırıp çözebilirsiniz veya Windows 10'a geçerseniz yardımcı olabiliriz. Şahsen hiç kalıcı Windows 7 kullanmadım.
  • 64 Bit işletim sistemi kullandığınızdan emin olun.
  • Harddisk'in oyunu kaldıramayacak kadar eski olmadığından emin olun.
Eğer dediklerimi uygulamanız halinde sonuç alamazsanız donanımsal bir arıza olabilir veya işletim sisteminiz bozuktur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı