Ben şöyle bir sistem topladım ama buna hangi kasa uyar hangi güç kaynağı yeter bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.
(Max. Bütçe 2500-3000TL) bu siteme kasayıda eklersek 3000TL üzerine çıkar biliyorum ama vatan pc haftasonu indirimiyle bazı parçalrın fiyatı düşüyor.
İşlemci: Amd Fx X8 8320 Soket Am3+ 3.5Ghz 16Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
Aklımda şu kasalar var ama karar veremedim bunlardan en uygununu yada daha uygun bir kasa ve güç kaynağı bilen varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bazı sorularım olacak 650 wattt bu sisteme yetermi ve psu 80+ kategorisinde bulunmuyor ama yorumlarda adam 12v kanalından 600 watt ve 50 amper güç sağlamakta verimliliği %80 in üzerinde diyor kafam karıştı(PSU 80+ ise alacağım 80+ Değilse almayacağım). Ayrıca anakartta ön port USB 3.0 sanırım yok peki arka tarafta USB 3.0 var mıdır? İşlemci soğutucu işlemciye yeterli midir (overclock yapmayacağım zaten yapmayıda bilmiyorum.) Son olarak biliyorsunuzdur ki Sapphire r9 280x TOXIC uzun bir ekran kartıdır(301 mm) acaba ekran kartı bu kasaya sığar mı?