FX 8320 ve R9 280X Toxic sistem

Arteezy

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Merhabalar. İmzamdaki sistemi haftasonu Vatan Bilgisayar'dan aldım, mouse haricinde 3000 TL'ye geldi. Sistemimin performansını test etmek istiyorum. Bu konuda tecrübem yok, acaba önerebileceğiniz test yöntemleri ve programları var mıdır? Onun dışında sistem hakkında da yorum ve önerilerinizi de yazabilirsiniz. Teşekkürler.

PassMark CPU Benchmark Charts dünya çapında sıralamanı gösterir.
PassMark bilgisayarın stresteyken ne kadar ısınır onu gösterir.

Bu arada eğer crossfire yapmayacksanınız neden nvidia seçmediniz ? Gayet başarılı sizin sistemin bir değişiğini kullanıyorum :) Ve gta 4 ten 60 fps alıyorum.

• asus gtx780 rog poseidon
  • aus m5a97 r2.0
  • hi level 1600 mhz 8x4 (tek tek 8 aldım)
  • gigabayte sumo y
  • seagate 1 tb
  • corsa air 120gb ssd
  • custom su soğutma

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk almaya karar verdiğimde GTX770 olarak düşünmüştüm aslında. Sonradan denk kart olarak R9 280X'in de olduğunu görünce ona da bakayım dedim. VRAM farkını biraz daha araştırayım dedim, bazıları önemli değil diyor bazılar önemli diyordu. Uzun vadede belli bir seviyede önemli olabilir diye ona yöneldim. Önce Vapor-X modelini gördüm, sonra da Toxic'i gördükten sonra baya hoşuma gitti, sonrasında incelemelere falan baktım, bir sorun veya tavsiye edilmeme görmedim. Öyle olunca bunu almaya karar verdim, aklıma yattı. Tam somut bir sebebim yok belki; ama zaten denk kartlar olduğundan seçimlerin sebepleri keskin olmuyor genelde gördüğüm kadarıyla. İçime daha fazla sindi diyebilirim kısacası. Daha önce Nvidia kullanmıştım hep, bir de AMD deneyeyim bakalım. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı