Fx 8320 ve R9 280X Toxic tabanlı sistem toplama

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Dün bir arkadaş bu sistemi tavsiye etmişti.
İşlemci: Intel i5-4590
Anakart: ASUS H81M-PLUS
RAM: GSKILL Ripjaws 4GB 1600MHz
Ekran Kartı: EVGA GTX 970 ACX 2.0
Kasa: Zalman Z3 Plus
PSU: Corsair VS 550

Ama ben amd sistem toplamak ve overclock yapmak istiyorum ve herkes aynı ürünleri söyleyip duruyor böyle bir sistem topladım sipariş vermeden önce size sormak istedim kasayı Zalman Z3 Plus ile değiştirmeli miyim? Eksik var mı değişmesi gereken var mı yorumlarınızı bekliyorum.
NbPqj5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen OverClock yapmak istiyorsun fakat o anakart ile sorunsuz bir şekilde en fazla 4.2-4.3GHz'lik hızlara çıkabilirsin. Bu hızlarda İ5 4590 performansını yakalayamazsın. Üstüne üstlük stok soğutucu ile birlikte bu işi yapacaksın. Önerilen sistem hem işlemci hemde ekran kartı olarak daha güçlü bir sistem.

Sen OverClock yapmak istiyorsun fakat o anakart ile sorunsuz bir şekilde en fazla 4.2-4.3GHz'lik hızlara çıkabilirsin. Bu hızlarda İ5 4590 performansını yakalayamazsın. Üstüne üstlük stok soğutucu ile birlikte bu işi yapacaksın. Önerilen sistem hem işlemci hemde ekran kartı olarak daha güçlü bir sistem.
Stok fan ile yapacağımı söylemedim sadece eklemeyi unutmuşum (y)

İstersen Corsair H100i olsun. O anakart ile yapabileceğin OverClock sınırlı. Yaptığındada getirisi olmayacak. Senin için toplanan sistemi al. Sana canavar gibi bir sistem önermiş @Silinen üye . Hatta o bütçeye alınabilecek en iyi oyun sistemi. O sistem yerine yapılacak herhangi bir öneri boştur. Dikkate almayınız.

Dün akşam sana o sistemin en iyi olduğunu zaten belirtmiştim. AMD için çabalarsan, işimiz boşa gider.
AMD cephesine FX-6300 üstüne çıkmamanı tavsiye ediyorum. FX-8320 düşüneceğine gider i5-4460 ve H81M-P33 düşünürsün, kara geçersin.

Önermiş olduğum sistemin ekran kartını Inventus'tan alacağını unutma. Diğerleri Vatan'dan.

İstersen Corsair H100i olsun. O anakart ile yapabileceğin OverClock sınırlı. Yaptığındada getirisi olmayacak. Senin için toplanan sistemi al. Sana canavar gibi bir sistem önermiş @Silinen üye . Hatta o bütçeye alınabilecek en iyi oyun sistemi. O sistem yerine yapılacak herhangi bir öneri boştur. Dikkate almayınız.
Anladım yorum için teşekkürler. Fakat bir şey belirtmek isterim Monitör hariç (2500) TL az bir fiyat değil 2000 TL'ye de çok güzel sistem toplanabilir herkes 1100+ ekran kartına para verecek diye bir şey yok. 2000 TL'ye sistem tavsiyesi diye konu açan arkadaşların hevesini kıranlardan değilsinizdir umarım herkes birden 3-4 bin TL sisteme veremeyebilir bütçe meselesi önemli olan hoşgörüyle en iyi şekilde yardım etmek tekrar teşekkürler.

Dün akşam sana o sistemin en iyi olduğunu zaten belirtmiştim. AMD için çabalarsan, işimiz boşa gider.
AMD cephesine FX-6300 üstüne çıkmamanı tavsiye ediyorum. FX-8320 düşüneceğine gider i5-4460 ve H81M-P33 düşünürsün, kara geçersin.

Önermiş olduğum sistemin ekran kartını Inventus'tan alacağını unutma. Diğerleri Vatan'dan.
Bilmediğim bir siteden alışveriş yapmam.tr.gg sitelerin tasarımı bile o siteden daha iyi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin o bilmediğin bir site dediğin yer, Vatan'ı ikiye katlar, dört ile çarpar. Belirtmek isterim.
Inventus tüm ürünlerini yollamadan önce testten geçirip, sonra kargoluyor. Vatan'ın bilgisiz elemanlarını barındırmıyor.

Karar senin. Ben önerimi yaptım. Yenilik ve yüksek performans mı istersin? Yoksa bir O.C hayaline kapılıp daha düşük performans almak mı?

Olay burada bitiyor işte. İyi sosyaller.

İçeriğine laf atmak yerine, dilersen bir gezin ve bunlara da bak.

Gizlilik ve Güvenlik Sözümüz - inventus
Neden İnventus? - inventus
Garanti Koşulları - inventus
Genel İşleyiş - inventus
İade Koşulları - inventus
Arızalı veya Problemli Ürünler - inventus

Bu da banko olsun o zaman.
inventus - ekşi sözlük

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı