FX-8320 ve R9 290 Tri-X sistem toplama

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını GTX 970 yaparsanız daha iyi olur. İsterseniz bütçe verin biz toplayalım.

Ekran kartını GTX 970 yaparsanız daha iyi olur. İsterseniz bütçe verin biz toplayalım.
GTX 970 1200 TL civarı fakat R9 290 tri -x ise webte şuan özel indirimde sanırım ve 900 tl o yüzden seçtim . Ayrıca aralarında pek bir fark ta yok fps açısından ama yazılım olarak muhtemelen Nvidia iyi amma 300 TL de az para değil açıkçası
Toplamak sorun olmazsa 3000 TL bütçem var birde mutlaka bu kartı kullanmak istiyorum Şimdiden teşekkürler.

Yanlış anlamışım. Disk olarak 1 TB HDD vardı gözünüzden kaçtı galiba. Fakat orta bir SSD fena olmaz sanırım. (Optik sürücü lazım oluyor bazen o yüzden ekledim ) Yorumlar için teşekkürler.

3000 TL'ye GTX 970 rahat sığar. Gerek yeni mimari gerek Directx 12 desteği bakımından iyi bir kart istersen GTX 970'li toplayayım.

Memnun olurum.

Bu sistem çok güzel oldu sakın ilerde ekleyebileceğiniz şeyleri ssd soğutucu vb. şeyleri alcam diye ana parçalardan kısmayın bu çok önemli. İşlemcini çarpan kilidi kapalı olduğu için stock soğutucu yetecektir şimdilik ilerde bir de Samsung 120 GB SSD eklendi mi keyfinden yenmez bu sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…