Bundan yaklaşık 2 yıl önce bir bilgisayar topladım fakat topladığım günden beri çözülemeyen kronik bir problemim var. DX 9 ve üzeri kullanan hemen hemen her oyunda 30 dakika içinde hata alıyorum ve oyun kapanıyor/bilgisayar donuyor. Windows 7 kullanırken aldığım hata "AMD Grafik Sürücüsü Yanıt Vermeyi(Hızlanmayı) Durdurdu" şeklindeydi daha sonra yaptığım araştırmalar sonucunda regedit kısmındaki TdrDelay ayarı ile ilgili olabileceğini öğrendim ve gerekli ayarları yaptım ama sonuç alamadım. Windows 10'da bu tarz bir hata olmadığını öğrendiğimde de Windows 10'a geçtim. Windows 10'a geçtiğimde crash problemim hemen hemen %70 oranında azalmıştı ve açıkcası bu oran bana yeterli gelmişti fakat yaklaşık 1-2 aydır aldığım hatalar çok sıklaştı. Oynadığım birçok oyunda çoğunluğu "... Çalışmayı Durdurdu" başta olmak üzere farklı farklı hatalar alıyorum. Sorunun ne olabileceğine dair bir fikri olan varsa çok memnun olurum.
Not: Hatalar sırasında sıcaklık kontrolü yaptığımda bi problem göremedim sıcaklıklarda. Ekran kartım en fazla 75-80 derecelere çıkıyor, diğer parçaların da çıktığı sıcaklıklar sorun yapacak sıcaklıklar değil. İşlemciye zaten ekstra soğutucu almıştım sırf bu yüzden.
Sistemim:
Not: Hatalar sırasında sıcaklık kontrolü yaptığımda bi problem göremedim sıcaklıklarda. Ekran kartım en fazla 75-80 derecelere çıkıyor, diğer parçaların da çıktığı sıcaklıklar sorun yapacak sıcaklıklar değil. İşlemciye zaten ekstra soğutucu almıştım sırf bu yüzden.
Sistemim:
- Windows 10 64 Bit
- MSI 970A-G32
- AMD FX 8320E
- R9 270
- 8GB 1886 MHz RAM
- 600W PSU
Son düzenleyen: Moderatör: