FX 8350 0x000101 Hatası

OğuzhanF1625

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran veriyor olma sebebi ısınıyor olmasından değil, çok yüksek ihtimalle sistem stabil kalamadığından oluyor.
4,3GHZ hıza voltajsız stabil bir biçimde çıkabileceğini sanmam.

Frekans değerini manuel olarak önce 3,8GHZ'ye düşür ve test et. Stabil kalırsa 4GHZ denemesi yap ancak 4,2 için voltaj vermen gerekecek.
Aşağıda sana göre bir rehber var, voltaj ve frekans değerlerini birebir deneyebilirsin.

FX 4100 Overclock Rehberi | Technopat Sosyal

Peki işlemcinin stabil calışması icin ne yapacagız ?

Voltaj vermeden çıkabileceğin sınırları bileceksin 4,3GHZ'ye stabil çıkamazsın yoksa.
Sana verdiğim linkte her şey çok detaylı anlatılıyor, baştan sona oku üşenmeden.

Voltaj vermeden çıkabileceğin sınırları bileceksin 4,3GHZ'ye stabil çıkamazsın yoksa.
Sana verdiğim linkte her şey çok detaylı anlatılıyor, baştan sona oku üşenmeden.
Bastan sona verdiginiz linki okudum.Ben pek birşey anlamadim birde bu sorunun nasil cozeceğimizi bu araya yazarmisin

65derece amd için çok. İntel gibi 90 95dereceye çıkmıyor amdler. Kullandığın soğutucuyla 4.3 falan zorlama otomatik overclock nereden yapıldıysa oradan kapat. Ayrıca anakartın modeli nedir? Vrm yani güç besleme kısmı da aşırı ısınıyor ve stabilite kaybına yol açıyor olabilir.

Anakartim m5a97 le r2.0 .Overclocku AMD catalys omega programindan yapmistim.

Bende otomatik hız aşırtma yapmıştım ana kartımda o özellik var ( Asus M5A97 R2.0 ) sistem kendine bir kaç kez reset attı sonrasında stabil çalıştı fakat ben geri çektim ayarları. Ama yine deneyeceğim halen garantiler devam ediyor

Ben ghz'i 3,8ghz indirdim ama hala isinma devam ediyor

Nasil sifirliyacagim hakkinda bilgi verirmisin.Overclocku AMD catalyst omega'dsn yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…