S Serkandrgn Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2015 #11 OğuzhanF1625 dedi: Ben ghz'i 3,8ghz indirdim ama hala isinma devam ediyor Nasil sifirliyacagim hakkinda bilgi verirmisin.Overclocku AMD catalyst omega'dsn yaptim Genişletmek için tıkla... Catalyst kontrol center'daki overdrive sekmesindeki cpu overdrive'ı kapatman gerekecek. Amd platform üzerinde olmadığım için bir şey diyemiyorum tam olarak.
OğuzhanF1625 dedi: Ben ghz'i 3,8ghz indirdim ama hala isinma devam ediyor Nasil sifirliyacagim hakkinda bilgi verirmisin.Overclocku AMD catalyst omega'dsn yaptim Genişletmek için tıkla... Catalyst kontrol center'daki overdrive sekmesindeki cpu overdrive'ı kapatman gerekecek. Amd platform üzerinde olmadığım için bir şey diyemiyorum tam olarak.
O OğuzhanF1625 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #12 BilgisayarKurdu dedi: Dostum sen bu hız aşırtmayı hangi program ile ne şekilde yaptın? 3,8GHZ hıza düşüreceksin hızı ki sistem stabil çalışabilsin. Genişletmek için tıkla... Abi birşey soracam. Eğer BİOSU fabrika ayarlarına döndürsem overclocku geri almış olabilirmiyim?
BilgisayarKurdu dedi: Dostum sen bu hız aşırtmayı hangi program ile ne şekilde yaptın? 3,8GHZ hıza düşüreceksin hızı ki sistem stabil çalışabilsin. Genişletmek için tıkla... Abi birşey soracam. Eğer BİOSU fabrika ayarlarına döndürsem overclocku geri almış olabilirmiyim?
brltpc Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 1.846 Makaleler 31 Çözümler 2 Yer Artvin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi Teknolojileri Bölge Uzmanı 11 Ağustos 2015 #13 OğuzhanF1625 dedi: Abi birşey soracam. Eğer BİOSU fabrika ayarlarına döndürsem overclocku geri almış olabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Olursun. Sorun çözüldü mü yazmadın daha ?
OğuzhanF1625 dedi: Abi birşey soracam. Eğer BİOSU fabrika ayarlarına döndürsem overclocku geri almış olabilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Olursun. Sorun çözüldü mü yazmadın daha ?