E Ertuğrul İşler Hectopat Katılım 30 Kasım 2016 Mesajlar 95 14 Mart 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. İşlemcimi sonunda 6.5 GHz hızında çıkartmayı başardım ama 87 dereceleri buluyor. Oyundaysa 98 dereceyi gördüm. Herhangi bir yanma olur mu veya sıvı soğutucu şart mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2017
Merhaba arkadaşlar. İşlemcimi sonunda 6.5 GHz hızında çıkartmayı başardım ama 87 dereceleri buluyor. Oyundaysa 98 dereceyi gördüm. Herhangi bir yanma olur mu veya sıvı soğutucu şart mı?
orhankizil Hectopat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #11 6.5 Ghz hızı yakalayan biri için işlemci yanarmı yada sıvı soğutucuya artık geçmelimiyim gibi sorular biraz ironik değil mi ? Artı 0 Eksi
6.5 Ghz hızı yakalayan biri için işlemci yanarmı yada sıvı soğutucuya artık geçmelimiyim gibi sorular biraz ironik değil mi ?
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.077 Makaleler 6 Çözümler 54 14 Mart 2017 #12 orhankizil dedi: 6.5 Ghz hızı yakalayan biri için işlemci yanarmı yada sıvı soğutucuya artık geçmelimiyim gibi sorular biraz ironik değil mi ? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmada kurtarmaz bence sıvı azot lazım. Artı 0 Eksi
orhankizil dedi: 6.5 Ghz hızı yakalayan biri için işlemci yanarmı yada sıvı soğutucuya artık geçmelimiyim gibi sorular biraz ironik değil mi ? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmada kurtarmaz bence sıvı azot lazım.
S Salgara Kilopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #13 Bunu yaptınız ama merak ettiğiniz şeye bak. Ciddi konu olmayabilir Artı 0 Eksi
orhankizil Hectopat Katılım 2 Mart 2017 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #14 Salgara dedi: Bunu yaptınız ama merak ettiğiniz şeye bak. Ciddi konu olmayabilir Genişletmek için tıkla... Aynen üstadım bende bu konuya değinmek istedim. Artı 0 Eksi
Salgara dedi: Bunu yaptınız ama merak ettiğiniz şeye bak. Ciddi konu olmayabilir Genişletmek için tıkla... Aynen üstadım bende bu konuya değinmek istedim.
S Salgara Kilopat Katılım 17 Mayıs 2016 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #15 orhankizil dedi: Aynen üstadım bende bu konuya değinmek istedim. Genişletmek için tıkla... Görmedim yazdığınızı kusuruma bakmayın. Ama bu fikrin arkasındayım. Artı 0 Eksi
orhankizil dedi: Aynen üstadım bende bu konuya değinmek istedim. Genişletmek için tıkla... Görmedim yazdığınızı kusuruma bakmayın. Ama bu fikrin arkasındayım.
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 14 Mart 2017 #16 Çıldırmış olmalısın. Artı 0 Eksi
Tolga Ergul Hectopat Katılım 8 Mayıs 2016 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2017 #17 6,5 cıkıyosa 5.5da falan kullan hem yoruyorsun hemde ısı olarak çok yüksek. Artı 0 Eksi
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 14 Mart 2017 #18 Benimde FX 4100 işlemci vardı. 5.0 GHz'ye deneme amaçlı O.C yaptım sıkıntı olmadı sıcaklık en fazla 58 derece falan olmuştu. Artı 0 Eksi
Benimde FX 4100 işlemci vardı. 5.0 GHz'ye deneme amaçlı O.C yaptım sıkıntı olmadı sıcaklık en fazla 58 derece falan olmuştu.
E Eden Dust Ziyaretçi 14 Mart 2017 #19 BeyzaTheHuntress dedi: Çıldırmış olmalısın. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek yapanlar oluyor. Bu arada LOL atalım mı? Artı 0 Eksi
BeyzaTheHuntress dedi: Çıldırmış olmalısın. Genişletmek için tıkla... Daha yüksek yapanlar oluyor. Bu arada LOL atalım mı?
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 14 Mart 2017 #20 Silinen üye dedi: Daha yüksek yapanlar oluyor. Bu arada LOL atalım mı? Genişletmek için tıkla... BeyzaTheHuntress ekle, akşam oynayabiliriz. Oyunu unutmuşum ama belirteyim kötü oynuyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Daha yüksek yapanlar oluyor. Bu arada LOL atalım mı? Genişletmek için tıkla... BeyzaTheHuntress ekle, akşam oynayabiliriz. Oyunu unutmuşum ama belirteyim kötü oynuyorum.