A Abdullahaltnr Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar işlemciyi 6 çekirdeğe düşürünce PC kasmıyor fakat 8 çekirdekte kasıyor drop giriyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar işlemciyi 6 çekirdeğe düşürünce PC kasmıyor fakat 8 çekirdekte kasıyor drop giriyor. Sebebi nedir?
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.584 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 25 Temmuz 2022 #2 Sıcaklık kaç derece oluyor? Artı 0 Eksi
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 25 Temmuz 2022 #3 Ya anakart kötü voltaj kısıyor ya da ısınıyor. Stok soğutucu ise macun değişimi yapılması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS A Abdullahaltnr Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #4 Amiga dedi: Sıcaklık kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... 6 çekirdek sıkıntı yok fakat 8 çekirdekte saçma bir şekilde 150 felan yazıyor ama hala çalışıyor drop giriyor voltaj düşüyor drop girdiği zaman Ella Freya dedi: Ya anakart kötü voltaj kısıyor ya da ısınıyor. Stok soğutucu ise macun değişimi yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Termal macun yeni stok fan fakat işlemci boştayken 40 derece felan Amiga dedi: Sıcaklık kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Ella Freya dedi: Ya anakart kötü voltaj kısıyor ya da ısınıyor. Stok soğutucu ise c Ella Freya dedi: Ya anakart kötü voltaj kısıyor ya da ısınıyor. Stok soğutucu ise macun değişimi yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Cızz die ses geliyor yük bindiginde islemciye Dosya Ekleri A28986A9-78BA-4BED-A7EB-B12845208598.jpeg 122,1 KB · Görüntüleme: 40 FC78D037-AC27-45EA-ABB6-2F41AC4022D5.jpeg 103,3 KB · Görüntüleme: 46 Artı 0 Eksi
Amiga dedi: Sıcaklık kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... 6 çekirdek sıkıntı yok fakat 8 çekirdekte saçma bir şekilde 150 felan yazıyor ama hala çalışıyor drop giriyor voltaj düşüyor drop girdiği zaman Ella Freya dedi: Ya anakart kötü voltaj kısıyor ya da ısınıyor. Stok soğutucu ise macun değişimi yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Termal macun yeni stok fan fakat işlemci boştayken 40 derece felan Amiga dedi: Sıcaklık kaç derece oluyor? Genişletmek için tıkla... Ella Freya dedi: Ya anakart kötü voltaj kısıyor ya da ısınıyor. Stok soğutucu ise c Ella Freya dedi: Ya anakart kötü voltaj kısıyor ya da ısınıyor. Stok soğutucu ise macun değişimi yapılması lazım. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Cızz die ses geliyor yük bindiginde islemciye
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 25 Temmuz 2022 #5 Anakart modeli verir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS A Abdullahaltnr Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #6 Ella Freya dedi: Anakart modeli verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Msi 970A g-46 Ella Freya dedi: Anakart modeli verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstelik guc kaynaginida degistirdim 8 pin girisli besleyici taktim gene ayni sorun islemcide sorun olabilir mi acaba? Artı 0 Eksi
Ella Freya dedi: Anakart modeli verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Msi 970A g-46 Ella Freya dedi: Anakart modeli verir misiniz? Genişletmek için tıkla... Üstelik guc kaynaginida degistirdim 8 pin girisli besleyici taktim gene ayni sorun islemcide sorun olabilir mi acaba?
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 25 Temmuz 2022 #7 Abdullahaltnr dedi: Msi 970A g-46 Üstelik guc kaynaginida degistirdim 8 pin girisli besleyici taktim gene ayni sorun islemcide sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlar mısınız? Artı 0 Eksi
Abdullahaltnr dedi: Msi 970A g-46 Üstelik guc kaynaginida degistirdim 8 pin girisli besleyici taktim gene ayni sorun islemcide sorun olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlar mısınız?
KS KS A Abdullahaltnr Zeptopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #8 Ella Freya dedi: BIOS sıfırlar mısınız Genişletmek için tıkla... Gelen ses nedir acaba islemcinin ordan Abdullahaltnr dedi: Gelen ses nedir acaba islemcinin ordan Genişletmek için tıkla... Önce guncellemem lazim flash bellek ariyorum Artı 0 Eksi
Ella Freya dedi: BIOS sıfırlar mısınız Genişletmek için tıkla... Gelen ses nedir acaba islemcinin ordan Abdullahaltnr dedi: Gelen ses nedir acaba islemcinin ordan Genişletmek için tıkla... Önce guncellemem lazim flash bellek ariyorum