Oyunlarla pek aram yok. 7 yıllık giriş seviyesi bir laptop kullanıyorum. FX 8300 işlemcinin tek çekirdek performansı pek iyi değil. Bu yüzden az bir GHz artışı bile oyunlar için iyi olacaktır.
Supports newest AMD AM3+ FX/AM3 Phenom™ II series processors Advanced 8+2 phase CPU VRM power design for AMD high-TDP CPU support 3 PCI-E 2.0 interfaces for...
Supports newest AMD AM3+ FX/AM3 Phenom™ II series processors Advanced 8+2 phase CPU VRM power design for AMD high-TDP CPU support 3 PCI-E 2.0 interfaces for...
FX8350 için bios sürümü F13 olması gerekiyor. Baştan beri yanlış bios sürümünü deniyor olabilirsiniz. Bios için alt sürümleri denemek gibi bir hataya düşmeyin sakın. FX8350 FX serisinin en son çıkan modellerinden olduğu için alt sürüm bios da hiç görüntü vermeyebilir. Bios sürümü F13'e yükseltin ve CPU çarpanını da 20'ye getirip aynı testleri yapın. Sanırım bu sorun çözülecek gibi.
F13 sürümüyle denedim diye hatılıyorum ama bir daha denerim. Şuanda F14e sürümün de.
Evet denendi F13 bios sürümüyle de olmadı. Çarpan 20'ye getirdim fakat malesef yok.
CPU çarpanını 10'a getirin ve Cinebench R15 ile performans testi yapın. Sonra CPU çarpanını 11'e getirin ve Cinebench R15 test yapın. Bu şekilde CPU çarpanını 10'dan 20'ye kadar tek tek her bir çarpan için test yapın ve çıkan sonuçları not alın.