Merhabalar masaüstü pc'de ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat hangi parça uyumludur bilmiyorum yardımlarınızı talep ediyorum. Bilgisayarın özelliklerini yazıyorum.
GTX 980 alabilirsiniz. Bu arada neden 2012 tabanlı bir sistemde Windows 7 gibi 5 senelik bir işletim sistemi kurulu ? 8.1 kurmanız gerek maksimum performans için:
Merhabalar masaüstü pc'de ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum fakat hangi parça uyumludur bilmiyorum yardımlarınızı talep ediyorum. Bilgisayarın özelliklerini yazıyorum.
merhabalar öncelikle kendi açtığım konuya cevap yazmakta geciktiğim için özür dilerim fakat pc özelliklerini yazarken büyük harf kullandığımdan dolayı cevap yazmam sistem tarafından engellendi
bilgisayarımdaki psu xıgmatek nrp- vc603 bildiğim kadarıyla 600w nvidia istememdeki sebep nvidia shield tablet alacağım pc oyunlarını tablete aktarmak için nvidia ekran kartımın olması gerekiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim bütçe olarak da çok yukarılara çıkma şansım yok maximum 1000tl'ye çıkabilirim önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.