FX-8350 + GTX 770 Sistem Nasıl?

Harundell2014

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba Technopat Sosyal ailesi. Ben yeni katıldım.

Bu PC'yi topladım. Yazın oynamak için babamada aldırmaya kararlıyım
Şimdi arkadaşlar, nasıl bir PC ? Oyunlarda kaç FPS alırım ? (ultra)
Arkadaşlar önerisi olan var mı sistem için ?
Recep abi , saygılar...

Bu arada fiyat bakımından 2.321,92 TL çok fazla oldu (Kuzenime PS4 almıştım doğum gününde) yani bir şeyler önerirken fiyatı arttırmasanız iyi olur teşekkürler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığınız sistemi almanızı tavsiye ederim. Oyunlarda yüksek ayarlarda oldukça tatmin edici sonuçlar alabilirsin şu an. Hayırlı olsun.

ORJiLaN abi, oyunlarda daha yüksek performans alır mıyım ? Bu arada hepinizin cevapları için teşekkürler

Topladığınız sistemi almanızı tavsiye ederim.Oyunlarda yüksek ayarlarda oldukça tatmin edici sonuçlar alabilirsin şu an.Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim kardeşim

Yeni oyunlarda bu sistemle çok iyi performans alırsın. HDMI çıkışlı monitör ile daha iyi olacaktır.

Göz ile görülür bir fark yaratmaz ama 10 TL'lik fark var isterse alabilir. Fakat o anakartta 1600 mhz'de çalışır Bios'a girip 1866 mhz artırması gerekiyor.

Bios'a hiç girmeyelim. RAM'leri 1866 MHZ yapmasam ne kaybederim acaba ?

Ha birde siz biliyorsunuz, GTX 770'i ASUS aldım, onun yine Twin Frozr'mı yapayım, birde dediğim gibi 1866 MHZ yapmasam ne kaybederim ? Teşekkürler hepinize bu arada.

Bir şey kaybetmezsin. Alabiliyorsanız tabi ASUS alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…