FX 8350 GTX 970 sisteme CS:GO grafik ayarı önerisi

İşletim sistemi
Windows 10

Peder Martin

Hectopat
Daha fazla  
RAM
12 Gb ddr3 1600 mhz ram
Ekran kartı
Evga Gtx 970
Anakart
Msı 970 Gaming Anakart
İşlemci
Amd Fx8350
Arkadaşlar selam, sistemim AMD FX8350 overclock ile 4.8 GHz'de kullanıyorum. Ekran kartım GTX 970, sistemimde 12 GB'da RAM mevcut. CS:GO'da hangi ayarları yapsam en yüksek FPS'i alırım? Şimdiden teşekkürler.

FPS oyunlarında yüksek grafik çok gereksizdir. En iyi performansa ayarla ayarları.

Arkadaşlar selam, sistemim AMD FX8350 overclock ile 4.8 GHz'de kullanıyorum. Ekran kartım GTX 970, sistemimde 12 GB'da RAM mevcut. CS:GO'da hangi ayarları yapsam en yüksek FPS'i alırım? Şimdiden teşekkürler.
Low ayarlarda oynayın.1024x768 oynayabilirsiniz.

Güzel bir monitör var ise yazık olmasın. Yüksek çözünürlüğe alabilirsin, isteğine bağlı tabii.
Haklısınız hocam fakat csgoda performans hem de 4x3 görüntü çok önemli.Çoğu esporcu da bu görüntü de oynuyor.

Haklısınız hocam fakat csgoda performans hem de 4x3 görüntü çok önemli.Çoğu esporcu da bu görüntü de oynuyor.
4:3 Çözünürlüğe ayarlayabilirsiniz. Yani isterseniz 1900x1080 Çözünürlükte olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…