FX 8350 için RX 470 mi R9 380 mi ?

FErhat ozdemir

Hectopat
Daha fazla  
Ben bi PC topladım geçen de yazmıştım şimdi sistem için iki ekran kartı arkasındayım RX 470 mi R9 380 mi alayım?

Bi kaç yıl beni götürsün istiyorum bilgisayarım. Yoksa satıp bunu PS 4 mu alsam çok kararsız kaldım ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle RX 470 al R9 380 eski nesil zaten. Bu bilgisayar bir PS4'den daha güçlü olur ve bilgisayarda yapabileceğin her şeyi konsolda yapamazsın.

Kesinlikle RX 470 al R9 380 eski nesil zaten. Bu bilgisayar bir PS4'den daha güçlü olur ve bilgisayarda yapabileceğin her şeyi konsolda yapamazsın.

Su an bitane msı rx 470 buldum 4 gb 256 bit gddr5 dx12 bunu alsam pc fıfa 17 bt 1 gibi oyunları ultra da oynatır mı ?

Su an bitane msı rx 470 buldum 4 gb 256 bit gddr5 dx12 bunu alsam pc fıfa 17 bt 1 gibi oyunları ultra da oynatır mı ?
Ayrıca sistemim
Anakart: GIGABAYT 990xa
İşlemci; amd fx 8350
Ram: 12 gb
Kasa termaltake 700 vat
Yani bu sisteme rx470 eklenirse oyunları ultrA da oynatacak mı kullanan var mı ?

Oynatır.

Acaba kullanan kişiler var mı alıp sıkıntı yaşamak istemiyorum su an ki sistemim için de iyi denildi ama fifa 15 de bile kasıyo yazık bi daha o kadar para verip pişman olmak var .

Acaba kullanan kişiler var mı alıp sıkıntı yaşamak istemiyorum su an ki sistemim için de iyi denildi ama fifa 15 de bile kasıyo yazık bi daha o kadar para verip pişman olmak var .

Oyunun kasmasının birçok nedeni olabilir. Parçalarda arıza, virüs bulaşması, güncellemelerin yapılmaması, sürücülerin kurulu olmaması, korsan indirmeniz gibi birçok etken buna neden olabilir. Suçu sadece sisteme atmayın .
Bu arada her zaman güncel olanı almanızda fayda var. İnternetten açıp RX 470 oyun performansları yazarsanız videoları izleyerek fikir edinebilirsiniz.

Kardeşim baktım k şenlikle süper ama tek sorun amd fx bu işlemciye uyar mı uyar diyen uymaz diyen var kaldım arada ben gerekirse hemen alırım ekran kartını suruculerı de istesen ındırım güncellerim imdada sıkıntı yok ama alıp bi kaç oyun sora kasma devam ederse ondan tırsıyorum biraz.

Genelde alip 1-2 oyun sonra kasmasi dediğiniz neden korsan indirirsenjz veya herhangi bir şeyden dolayi PC'ye virüs bulaşir ve ondan dolayi kasma yapar. Yoksa sebepsiz yere kasmaz.

Genelde alip 1-2 oyun sonra kasmasi dediğiniz neden korsan indirirsenjz veya herhangi bir şeyden dolayi PC'ye virüs bulaşir ve ondan dolayi kasma yapar. Yoksa sebepsiz yere kasmaz.

Yani kasmaz diyorsun demi kardeşim peki Windows 8.1 yüklesem omunda faydası olur mu su an Windows 7 yüklü .

Ps 4 satıyorum ilgilenirsen

Kardesım ben şuna kı sıstemı takas etmeyı düşünüyorum sadece sıstemım var ama ekran kartı ıse sorun takas da etmem herhalde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…