FX 8350 mi 6600k mı?

melihaktaş

Kilopat
Daha fazla  
R9 390x ile kullanacağım dostlar. GTA V'de aralarında kaç fps fark olur sadece onu öğrenmek istiyorum. Ultra 8xmsaa ayarlarıyla 20 fps fark olur mu? Öle ise sabertooth 990fx anakartımı satıp Skylake geçeceğim. Ya da AMD üzerinde önereceğiniz en iyi alınabilecek işlemci nedir onun ile de karşılaştırabiliriz.

Diğer konuda gerekli cevapları vermiştik.
Z170 anakart, i5 6600K, DDR4 RAM'ler ve iyi bir soğutucu alman gerekiyor. Bu bileşenler bütçeni sarsmıyorsa Skylake'e geçebilirsin. Performans artışını atacağım videodan izlersin. Özellikle GTA V gibi işlemci gücüne dayalı oyunlarda 25-30 FPS fark olabiliyor. Eğer bu bileşenleri almaya gücün yetmiyorsa 8350 alıp yoluna devam edersin. Zaten halihazırda AM3+ soket anakartın mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu kilitlensin araştırdıkça kafam karışıyor yarın en iyisi 8350 almak DX12 ile umarım bekleneni verir.

Son düzenleme:
Elindeki anakart 500 TL onu satıp intel işlemciyle anakart alabilirsin. Çok yüksek bir şey almana gerek yok. İ5 4460 H81M P33 yeterli.
Al buradan yak demişsin kardeş :) Tam karar veriyorum ayrı bir fikir çıkıyor 6600k yı kafamda sabitlemiş tim, bilgin kişiler sayesinde tekrar karar değiştirdim dx12 ile 10 fps kazandırsa kafi (8350), şimdide böle bir fikir arada kaldım açıkçası ana kartımı 500 tl den satabilirsem dediğini deneyeceğim. Birde hangi sitelerde satabilirim acaba fikrin var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı